INTIME Παναιτωλικός: «Διπλό» τελικό, «διπλό» και στα αποδυτήρια

Ωραίο δελτίο θα ήταν ένα παιχνίδι για το ποια είναι πιο η «καθαρή» ομάδα στα αποδυτήρια μετά το τέλος των αγώνων της Super League, αλλά φαίνεται πως επειδή υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί, οι στοιχηματικές δεν βρίσκουν κάποιο νόημα στη δημιουργία τους. Και αυτό το φαβορί λέγεται Παναιτωλικός.

O μοναδικός που «αντιστάθηκε» κόντρα στη Λιόν ήταν ο Γιώργος Θαναηλάκης

 

Η ομάδα από το Αγρίνιο έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με εντυπωσιακό τρόπο καθώς έχει πάρει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες, όπως η «λευκή» ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, κυρίως όμως το εντυπωσιακό διπλό στο πάντα δύσκολο «Γεντί Κουλέ» του ΟΦΗ για την έκτη αγωνιστική με 2-1.

 

 

Όσκαρ καθαριότητας και σεβασμού

Οι Αγρινιώτες, λοιπόν, βρίσκονται σε εξαιρετική διάθεση και αυτό φαίνεται τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήριά τους. Κύριοι μπαίνουν στο γήπεδο, κύριοι βγαίνουν από αυτό. Και γιατί το λέμε αυτό; Μα διότι έχει γίνει πλέον κανόνας, ο Παναιτωλικός να αφήνει σε τέλεια κατάσταση τα αποδυτήρια στα οποία φιλοξενείται εκτός έδρας, ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στον αντίπαλο.

To fair play του Κολοβού είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε

Μια απόδειξη ότι ο πολιτισμός υπάρχει και μια απλή «πινελιά» του κάνει τον κόσμο μας καλύτερο. Δείτε το βίντεο και θα αλλάξει η διάθεσή σας:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved