ΙΝΤΙΜΕ Ένα βράδυ κάτω από τα (εφτά) αστέρια

Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός γράφει ιστορία στο Καλλιμάρμαρο και ένας πατέρας παίρνει από το χέρι τον γιο του και του κάνει μαθήματα ιστορίας στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Για να μην μπερδευόμαστε, το αποψινό event στο Καλλιμάρμαρο δεν είναι απλά ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός. Είναι ένα τεράστιο πολιτιστικό-αθλητικό γεγονός. Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλοντας να τιμήσει με τον κορυφαίο τρόπο τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα, εντός και εκτός συνόρων, αποφάσισε να κάνει κάτι ανεπανάληπτο.

Πόλη φτιαγμένη από Θεούς, μόνο για Παναθηναϊκούς

 

Το Καλλιμάρμαρο ανοίγει και πάλι τις πύλες του και μετατρέπεται (σε χρόνο ρεκόρ και με απίστευτη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια) σε γήπεδο μπάσκετ και υποδέχεται τους κορυφαίους της Ευρώπης. Τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Εφές Αναντολού, σε ένα βράδυ που θα τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας (και εκτός Ευρώπης) και θα γραφτεί ιστορία! Ιστορία ε; Και πώς να μη γραφτεί ιστορία όταν έχουμε να κάνουμε με «Παύλο Γιαννακόπουλο», «Καλλιμάρμαρο» και Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν η πρώτη με την τρίτη έννοια είναι ταυτόσημες.

Τώρα χαμηλώστε τα φώτα και διπλοκλειδώστε την πόρτα

Απόψε το βράδυ στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου θα βρεθούν κοντά στους 40.000 ανθρώπους για να παρακολουθήσουν τη μαγική και άκρως Παναθηναϊκή εκδήλωση. 40.000 κόσμου, όλων των ηλικιών, θα δώσουν στο παρών στην καρδιά της Αθήνας για να τιμήσουν την μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Για να τον χειροκροτήσουν και να τον αποθεώσουν για μία ακόμα φορά.

4386124

 

Όμως; Ποιος ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος; Τι ήταν το Καλλιμάρμαρο; Ποια είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού; Της ομάδας της πρωτεύουσας. Το αποψινό βράδυ για κάθε πατέρα που θα πάρει από το χέρι τον γιο του ή την κόρη του και θα περπατήσουν τους δρόμους του κέντρου για να φτάσουν στον προορισμό τους θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα καλό μάθημα ιστορίας.

Θα γίνει ο Αταμάν ο νέος Ομπράντοβιτς του Παναθηναϊκού AKTOR;

 Για να θυμηθούν όλα όσα έκανε για τον Παναθηναϊκού ΤΟΥ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, για όλους τους παικταράδες που έντυσε στα πράσινα, αδιαφορώντας για λεφτά, χρόνο και κόπο. Για να μάθουν στους πιτσιρικάδες τι εστί Καλλιμάρμαρο. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για το Ευρωπαϊκό της ΑΕΚ, για τα πάντα. Και φυσικά για να τους δώσουν να καταλάβουν τι είναι ο Παναθηναϊκός. Για τι αγωνίζεται, τι πρεσβεύει και πως έχει καταφέρει να αποτελεί την πιο ξακουστή ελληνική ομάδα στα πέρατα της γης.

 

 

Απόψε το βράδυ η εικόνα είναι μία…

Ο μπαμπάς που έχει στο ένα χέρι το χέρι του παιδιού και στο άλλο χέρι το κασκόλ του Παναθηναϊκού, κάτω από το φως των 7 αστεριών, μπροστά στην εικόνα του κατάμεστου Καλλιμάρμαρου, που προκαλεί δέος, ντυμένο στα "πράσινα». Μια βραδιά που για όλους τους Παναθηναϊκούς, μικρούς και μεγάλους, ίσως να ισούται με ένα ακόμα ευρωπαϊκό.

Μια σειρά Τελικών που δύσκολα θα ξεχάσουμε

 

Μια βραδιά υπερηφάνειας, ανατριχίλας και αναμνήσεων…

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved