INTIME Δράκος είσαι Βουνό μου

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε σε βάρος της Λανς και όλοι υποκλίνονται στον τεράστιο Μπαρτουόμιεϊ Ντραγκόφσκι.

Μια βραδιά ονειρεμένη, τουλάχιστον βάσει των όσων έγιναν μέχρι να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Το 2-0 επί της Λανς στο γεμάτο ΟΑΚΑ σηματοδότησε έναν τεράστιο θρίαμβο, καθώς το να αποκλείσεις μια γαλλική ομάδα που είναι 2 ταχύτητες καλύτερη και πιο έτοιμη από σένα, την ώρα που ψάχνεις την αγωνιστική σου ταυτότητα αλλά και την απαλλαγή από την γκρίνια, είναι ένα τεράστιο αποτέλεσμα. Θα φανεί άλλωστε στα logistics τόσο από οικονομικής άποψης, όσο και ψυχολογικής που είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή.

 

 

Μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ο Παναθηναϊκός - αν φτάσει- χρειάζεται να νιώθει μια ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ, κάτι που ευτυχώς αυτή τη στιγμή το έχει 100%. Ο Μπαρτουόμιεϊ Ντραγκόφσκι, ο Πολωνός "Κέρβερος" είναι τόσο εεντυπωσιακόςστο ξεκίνημα της σεζόν που έχει καταφέρει αυτό που κανένας δεν περίμενε στο "πράσινο" στρατόπεδο: να ξεχαστεί ο Μπρινιόλι.

 

 

Όποιος πρόλαβε τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να σχολιάζει το παιχνίδι στο ραδιόφωνο, τον άκουσε να παρομοιάζει τον Ντραγκόφσκι με τον μοναδικό τερματοφύλακα που ένιωσε χρόνια ασφάλεια ο Παναθηναϊκός, τον Γιόζεφ Βάντσικ.

Άλλη μια ιστορία που είχε... δράκο! 

Δράκος, το νέο Βουνό 

Ακούγεται κλισέ, ενδεχομένως και υπερβολή να συγκρίνουμε τον Ντραγκόφσκι με το αυθεντικό "Βουνό", ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί ότι ο "Δράκος" έχει ήδη κερδίσει τις πράσινες καρδιές με τις καίριες επεμβάσεις του. Δεν είναι μόνο το πέναλτι που έπιασε στο πρώτο μέρος με τη Λανς, ενδεχομένως αυτά που έπιασε στο δεύτερο και ειδικά αυτό που έβγαλε παρέα με τον Μαξίμοβιτς στις καθυστερήσεις είναι όλα τα λεφτά. 

 

 

Όπως είπαμε, η Λανς ήταν το φαβορί, πιάστηκε όμως "κότσο" μπροστά στο τρικ του Ντιέγκο Αλόνσο και την τριπλή αλλαγή που άλλαξε τη ροή του αγώνα αλλά και στον τύπο που έχει βαλθεί να αποτελέσει το σύγχρονο Βουνό της ομάδας. Ή απλώς τον Δράκο της πράσινης εστίας.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved