Βρήκαμε όλα τα απαραίτητα gadgets για τη νέα σεζόν

Μία βόλτα στο GoldenHall είναι πάντα αρκετή για να ανακαλύψεις την τελευταία λέξη της… τεχνολογίας.

Το τέλος κάθε καλοκαιρινής σεζόν, μας δίνει όλες τις κατάλληλες αφορμές για να προχωρήσουμε σε νέες και έξυπνες αγορές, που θα μας κάνουν να επιστρέψουμε δυναμικά στην καθιερωμένη ρουτίνα μας. Πόσο μάλλον, όταν οι συγκεκριμένες αγορές έχουν να κάνουν με την τελευταία λέξη της… τεχνολογίας και άρα με ένα ευρύτερο update της καθημερινότητάς μας στην πόλη.

Ως γνωστοί λάτρεις της τεχνολογίας, αλλά και της ανανέωσης εν όψει της νέας σεζόν, λοιπόν, δεν χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία μεγάλη βόλτα στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall. Εκεί, ανακαλύψαμε όλα εκείνα τα tech items που χρειαζόμασταν ή που δεν γνωρίζαμε ότι χρειαζόμασταν, μέχρι τη στιγμή που μας τράβηξαν την προσοχή.

 

LPR53256

 

Από κινητά, φωτογραφικές μηχανές έως και οικιακές συσκευές. Όσο μεγάλη και αν ήταν η λίστα των αναγκών μας για τη νέα σεζόν, το γεγονός ότι ήμασταν στο Golden Hall μας «έλυσε» πραγματικά τα χέρια. Και αυτό, γιατί γνωρίζαμε από πριν τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και gadgets που θα αντικρίζαμε και σου την… παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

Για όλες εκείνες τις στιγμές που θέλεις να απαθανατίσεις

Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο του Εμπορικού Κέντρου, το κατάστημα Sony Center είναι πάντα από τα πρώτα που αντικρίζεις. Η επίσκεψή μας ήταν σύντομη καθώς άμεσα διακρίναμε μία εντυπωσιακή φωτογραφική μηχανή Sony ZV-1 II Vlog camera. Και μπορεί μέχρι εκείνη τη στιγμή να επιλέγαμε το κινητό μας τηλέφωνο για να αποθανατίζουμε τις στιγμές μας, ωστόσο μία τόσο εξελιγμένη φωτογραφική μηχανή με δυνατότητες ευκρίνειας, πήρε αμέσως το προβάδισμα. 

 

LPR53149

Sony Center, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6832100

 

Ένα smartphone για να σε κοιτάνε όλοι

Συνεχίζοντας την περιήγησή μας στους χώρους του Golden Hall δεν γινόταν να μην σταματήσουμε στο κατάστημα Public, εκεί όπου η tech ποικιλία δεν τελειώνει ποτέ. Βέβαια, με το που ανακαλύψαμε το Samsung Galaxy Z Flip 6, μείναμε άναυδοι από τις δυνατότητές του, κυρίως όμως από το μοναδικό «κυρτό» design του. Πράγματι, η δυνατότητα να μπορεί να λυγίζει η οθόνη του, ήταν το highlight και κάτι μας λέει πως μόλις το δεις, δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο.

 

LPR53189 Copy

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6838886

 

Κινητό χωρίς θήκη, καλοκαίρι χωρίς νησί

Και αφού ολοκληρώσαμε τα περί smartphone, έφτασε η στιγμή να μεριμνήσουμε και για την προστασία του. Μία θήκη κινητού μπορεί πλέον να έρχεται πακέτο με το smartphone, παρόλα αυτά όταν θες κάτι πιο στυλάτο και με χαρακτήρα για το restart της νέας σεζόν, κάνεις μία γενική έρευνα αγοράς. Μιας και έχουμε λίγο καρτούν πνεύμα μέσα μας, λοιπόν, μία θήκη από το κατάστημα Vodafone ήταν αυτή που έδωσε στο κινητό μας τηλέφωνο περισσότερο χαρακτήρα και φινέτσα από πριν. Εσένα;

 

LPR53224

Vodafone, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6851416

 

Αυτό θα πει design

Η αναζήτηση των gadgets συνεχίστηκε στο κατάστημα Tricks & Treats, όπου το βλέμμα μας, αμέσως, έπεσε πάνω σε ένα ξεχωριστό φωτιστικό από το… διάστημα. Είτε πρόκειται να το βάλουμε στο γραφείο του σπιτιού, είτε σε εκείνο της δουλειάς, αυτό το gadget με τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, θα δώσει μία extra «πινελιά» design στον χώρο μας.

 

LPR53205

Tricks & Treats, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6839278

 

Δεν έχεις ακόμα μηχανή Nespresso;

Οι εποχές που είχες ένα απλό μπρίκι για τον ελληνικό καφέ, ή το μίξερ για τον φραπέ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Γι’ αυτό, μία εξελιγμένη μηχανή εσπρέσο στο σπίτι είναι λίγο έως πολύ, αναγκαία. Στην προκειμένη περίπτωση, μία μηχανή όπως η Vertuo Creatista από το κατάστημα Nespresso, δεν υπόσχεται απλώς να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου μας, αλλά και να μας προσφέρει τα ροφήματα που τόσο μας αρέσουν.

 

LPR53212

Nespresso, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6821616

 

Η οικιακή συσκευή που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Αφού εξασφαλίσαμε τα ροφήματα με τη μηχανή Nespresso, πήραμε την απόφαση να πρωτοτυπήσουμε σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό. Επιλέξαμε, λοιπόν, μία συσκευή μαγειρέματος ρυζιού ή αλλιώς τo Rice Cooker (Xiaomi Smart Multifunctional Rice Cooker όπως είναι το πλήρες όνομά του) από το κατάστημα Xiaomi Store. Πέρα ότι πληρούσε όλες μας τις τεχνολογικές προϋποθέσεις, το design του μας ενέπνευσε για νέες μαγειρικές δημιουργίες.

 

LPR53240

Xiaomi Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 9997333

 

Μουσική στο maximum

Για το τέλος, αφήσαμε το αγαπημένο μας κατάστημα iStorm, έχοντας πολλά προϊόντα να εξετάσουμε. Στο μυαλό μας είχαμε να δούμε κάποιο Apple Watch ή MacBook, ωστόσο, αυτά θα τα αφήσουμε για άλλη επίσκεψη, προκειμένου να προμηθευτούμε κάτι που θα μας συνοδεύει κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα μας. Ο λόγος για το ηχείο Marshall (EMBERTON II) που μας εντυπωσίασε με το πόσο καθαρή ποιότητα και ένταση ήχου μπορεί να προσφέρει, σε σχέση πάντα με το μέγεθός του.

 

LPR53267

iStorm, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 9997590

 

Και κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε μία πλήρης βόλτα στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall. Μια περιπλάνηση που μας έδωσε πολλές επιλογές για gadgets και τεχνολογικά προϊόντα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για το πιο αναβαθμισμένο restart της νέας σεζόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved