September is coming και ήρθε η ώρα για ανανέωση των all-day outfits σου

Τα essentials που θα αναδείξουν τα all-day looks σου τη νέα σεζόν.

Με την έναρξη της νέας σεζόν να βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά, η ανάγκη κάθε stylish άνδρα για ανανέωση της γκαρνταρόμπας του γίνεται όλο και πιο έντονη. Και αυτό, γιατί το φθινόπωρο σηματοδοτείται από τη λέξη «επιστροφή». Επιστροφή στη ρουτίνα, στη ζωή στην πόλη, στη βάση σου και στους στόχους σου. Είναι κάτι σαν μία νέα αρχή, που θέλεις οπωσδήποτε να σε βρει… στυλιστικά προετοιμασμένο για τους δρόμους της πόλης.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό εγχείρημα μιας και ο καιρός, αντικειμενικά, δεν έχει μία μόνιμη διάθεση, κάτι που ισχύει και για εσένα, που από τη μία δεν θέλεις ακόμη να αφήσεις πίσω τα ανάλαφρα ρούχα σου και από την άλλη βιάζεσαι να υιοθετήσεις όλα τα νέα trends της σεζόν. Για να γίνει, όμως, λίγο πιο εύκολο το όλο ζήτημα, αρκεί να εστιάσεις σε μερικά πιο συγκεκριμένα items, που θα σε βοηθήσουν άμεσα να δημιουργήσεις stylish και άνετα all- day outfits. Πού θα τα βρεις; Μα φυσικά, στο Mediterranean Cosmos.

 

All- time classic bottoms

Ένα παντελόνι είναι πάντα ένα καλό «μέσο» για να εκφράσεις το στυλ σου σε οποιαδήποτε εποχή. Εκτός από αυτό, αποτελεί ένα διαχρονικό και κλασικό item που μπορεί να «σταθεί» σε οποιαδήποτε περίσταση, προσφέροντάς σου άνεση και κομψότητα. Τη στιγμή, λοιπόν, που οι υψηλές θερμοκρασίες καλά κρατούν, ένα λινό slim fit παντελόνι με κορδόνι από το κατάστημα Mango, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τα πιο στυλάτα outfits.

 

cosmo7

 

Από την άλλη, αν προτιμάς τα looks σου να δείχνουν πιο cool, ένα μπλε παντελόνι σε relaxed fit με κορδόνι που θα βρεις στο κατάστημα Aristoteli Bitsiani, θα προσθέσει extra coolness στις all-day εμφανίσεις σου.

cosmo6

 

Πουκάμισα all the way

Για ακόμα μία σεζόν, τα πουκάμισα, μονόχρωμα και μη, «έρχονται» να κατακτήσουν την καρδιά σου, αφού πρόκειται να σου προσφέρουν άνεση και διαχρονικά looks με ένα ύφασμα που «αναπνέει» και προσαρμόζεται σε κάθε στυλ. Στο κατάστημα Gant, λοιπόν, θα βρεις το πουκάμισο textured σε χαλαρή γραμμή και dark sea απόχρωση, που θα αναδείξει κάθε σου εμφάνιση.

 

cosmo5

 

Από την άλλη, επειδή κάναμε λόγο για υφάσματα που «αναπνέουν», ένα λινό πουκάμισο δεν μπορεί να λείπει από την εξίσωση. Ειδικά, όμως, το λινό navy Byron πουκάμισο από το κατάστημα Dirty Laundry, είναι μία επιλογή που πρέπει να εξετάσεις.

 

cosmo4

 

Βέβαια, αν θέλεις να δώσεις ένα playful χαρακτήρα στις εμφανίσεις σου στην πόλη, το εμπριμέ πουκάμισο με γεωμετρικό print από το κατάστημα Marks & Spencer, είναι το ιδανικό.

 

cosmo3

 

Retro vibes

Είναι γεγονός πως τα t-shirts είναι το πιο ευκολοφόρετο item, πόσο μάλλον τη συγκεκριμένη περίοδο. Είναι μία ολόκληρη φιλοσοφία και η αλήθεια είναι πως ποτέ, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα ωραίο t-shirt και ένα τζιν παντελόνι. Εδώ βασίζεται εξάλλου και ολόκληρη η φιλοσοφία του effortless cool style, που σου φέρνει retro αναμνήσεις.

Και όσον αφορά στο τελευταίο, δηλαδή στις retro αναμνήσεις, ένα vintage cool t-shirt με μοντέρνο στυλ και print είναι η απαραίτητη προσθήκη στην ντουλάπα σου. Θα το βρεις στο κατάστημα Lacoste.

 

cosmo2

 

Athleisure style

Με την έναρξη κάθε νέας σεζόν, η ευεξία σου βρίσκεται σε πρώτο «πλάνο». Φέτος, λοιπόν, μπορείς να εστιάσεις σε αυτήν, ξεκινώντας από τα athleisure items που θα απογειώσουν το στυλ σου εντός και εκτός του γυμναστηρίου. Ένα από αυτά είναι και το ανδρικό φούτερ με κουκούλα από τη σειρά Nike Sportwear Club Fleece, που θα σου προσφέρει εντυπωσιακό στυλ και άνετη αίσθηση και θα το βρεις στο κατάστημα Nike.

 

cosmos1

 

Everyday shoes

Ένας κομψός άνδρας ξεχωρίζει πάντα από τα παπούτσια του και αυτός είναι ο «χρυσός» κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις, αν θέλεις να αναδειχθείς στον πιο elegant άνδρα τη νέα σεζόν. Ένα από τα trends που συνεχίζει να κυριαρχεί στα ανδρικά παπούτσια και δίνει extra «πόντους» στυλ στα looks της πόλης, είναι οι λευκοί πάτοι, οπότε για να υιοθετήσεις διακριτικά την τάση, μπορείς να επιλέξεις ένα καφέ ζευγάρι sneakers από το κατάστημα Jack & Jones.

 

cosmos

 

Για να αναδειχθείς στον πιο stylish man τη νέα σεζόν που πλησιάζει, δεν χρειάζεσαι πολλά: Μία επίσκεψη στο Mediterranean Cosmos, λίστα με τα hero-pieces που αναζητάς κάθε τέτοια εποχή και την προσωπική σου αισθητική, για να διαμορφώσεις τα πιο κομψά και άνετα all-day looks για την πόλη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved