Summer shopping: Αντρικά ρούχα και αξεσουάρ για ένα στυλάτο καλοκαίρι

Στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens, θα βρεις όλα όσα ψάχνεις.

Οι ζέστες έχουν αρχίσει για τα καλά και πέρα από το γεγονός πως έχουμε ήδη το μυαλό μας στις διακοπές ή τις πιο εξωτικές παραλίες, ένα είναι το σίγουρο: Προηγείται η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας.
Και επειδή, για εμάς τους άντρες τα ψώνια δεν ήταν ποτέ μια απλή υπόθεση, το μόνο που χρειαζόμαστε και φέτος το καλοκαίρι, είναι να επισκεφτούμε ένα μέρος, στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εύκολα, όλα εκείνα τα items που δεν λείπουν από τη shopping list μας.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια επίσκεψη στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens, εκεί όπου μπορείς και εσύ να συνδυάσεις το summer shopping σε αγαπημένα designer brands με μία υπέροχη βόλτα με θέα τον ανοιχτό ουρανό της Αττικής.

 

DESIGNER

 

Στο Ratpack το επιχειρήσαμε, περιηγηθήκαμε στους χώρους του εκπτωτικού χωριού και αφού ψωνίσαμε τα απαραίτητα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, συνδυάσαμε τη βόλτα μας με υπέροχο φαγητό στο φινάλε.

 

Το λινό είναι το ύφασμα του καλοκαιριού

Σαφώς και μας αρέσουν τα πουκάμισα με tropical theme και σχέδια τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως, το λινό ύφασμα είναι ο «πρωταγωνιστής» της εποχής. Μπαίνοντας λοιπόν στο κατάστημα Vilebrequin, θα βρεις πολλές επιλογές για πουκάμισα, ειδικά δε για το λινό ύφασμα της επιλογής σου. Και μην φοβηθείς τα έντονα χρώματα, καλοκαίρι έχουμε.

 

DESIGNER1

Vilebrequin στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, τηλ. 21 0663 8281

 

Ωστόσο, παρόλο που όλοι λατρεύουμε το λινό πουκάμισο το καλοκαίρι, βαθιά μέσα μας θα θέλαμε η θερμοκρασία να μας επέτρεπε να φοράμε και ένα σακάκι. Και όμως, αρκεί να επιλέξεις το πιο δροσερό λινό σακάκι από το κατάστημα Gutteridge και πίστεψέ μας, θα δημιουργήσεις τον πιο updated συνδυασμό για το wedding season αλλά και γενικότερα, την καλοκαιρινή έξοδό σου.  

 

DESIGNER2

Gutteridge, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, τηλ. 21 0663 8151

 

Το λευκό είναι το must χρώμα του καλοκαιριού

Είναι μεγάλη αλήθεια, ότι το λευκό χρώμα είναι must το καλοκαίρι, διότι δεν χάνει ποτέ τη δύναμή του και παραμένει η πιο κομψή επιλογή στην γκαρνταρόμπα μας. Πόσο μάλλον, όμως, ένα λευκό polo, όπως αυτό που θα βρεις στο κατάστημα Nautica, που πρόκειται να ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

 

DESIGNER3

Nautica, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, τηλ. 210 6638207

 

Η καλοκαιρινή βόλτα απαιτεί ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Το γυαλί ηλίου δεν είναι ένα εποχιακό item, αντιθέτως το χρειάζεσαι όλο τον χρόνο. Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι φέρνει πάντα μαζί του μία σειρά από νέες τάσεις που υπόσχονται να αναβαθμίσουν το στυλ σου και να σου προσφέρουν τη μέγιστη προστασία από τον ήλιο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που θα επισκεφτείς το κατάστημα οπτικών Panaidis Eyewear Boutique, είναι δεδομένο ότι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το ζευγάρι εκείνο που σου ταιριάζει, όπως για παράδειγμα τα Dunhill με τον ανοιχτόχρωμο φακό.

 

DESIGNER4

Dunhill, Panaidis Eyewear Boutique, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, τηλ. 210 806 0716

 

Ένα διαφορετικό παπούτσι

Τα shoe trends του καλοκαιριού έχουν ενταχθεί ήδη στα καθημερινά μας σύνολα. Και όταν μιλάμε για τις καλοκαιρινές τάσεις στα παπούτσια, τα μπεζ sneakers Humanrace Samba από το κατάστημα της Adidas, που πρόκειται να μας συνοδεύσουν στις βόλτες μας στα ελληνικά νησιά, δεν γίνεται να αποτελούν εξαίρεση. Εμείς το τολμήσαμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα τραβήξουμε πολλά βλέμματα πάνω μας.

 

DESIGNER5

Adidas, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, τηλ. 210 6638029

 

Δεν φεύγεις χωρίς μαγιό

Καλοκαιρινά ψώνια χωρίς έστω μια ματιά στο item-συνώνυμο της εποχής, δηλαδή το μαγιό, δεν είναι καλοκαιρινά ψώνια.  Μπαίνοντας λοιπόν στο κατάστημα The North Face, είχαμε πολλές επιλογές, το βλέμμα μας όμως κέντρισαν τα surf style ανδρικά μαγιό με ωραία χρώματα και σχέδια. Και αυτό, γιατί το συγκεκριμένο στυλ μαγιό συνάδει με τη χαλαρή φάση στην οποία όλοι προσδοκούμε να βρεθούμε στην άδειά μας.

 

DESIGNER6

The North Face, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, τηλ. 210 6814410

 

H δύναμη του χρώματος στα all time classic polo

Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο πιο αβίαστα «ανοίγουν» και οι χρωματικές επιλογές στο ντύσιμό μας. Για τον λόγο αυτόν, επισκεφτήκαμε το κατάστημα Lacoste, ένα μέρος που φημίζεται μεν για τις premium επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτει ποικιλία και στα casual outfits. Και κάπως έτσι, με τη μία, το μάτι μας έπεσε πάνω στα polo t-shirt που φέρουν το κλασικό logo με το κροκοδειλάκι και συγκεκριμένα, στις τρεις ξεχωριστές αποχρώσεις τους, που πρόκειται να μας εκπροσωπήσουν στις βραδινές μας εξόδους.

 

DESIGNER7

Lacoste, στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, τηλ. 210 6638038

Το στυλ κάθε άνδρα, ωστόσο, είναι διαφορετικό και αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να θυμόμαστε. Άλλοι προτιμούν περισσότερο τα πουκάμισα και άλλοι τους διάφορους χρωματισμούς σε t-shirts. Εμείς πάλι, που έχουμε ξεχωριστή αδυναμία στα polo t-shirts, βρήκαμε νέους, πιο dark χρωματισμούς στο κατάστημα Navy & Green.

 

DESIGNER8

Navy & Green, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, τηλ. 210 6638013

 

Η τελευταία στάση απαιτεί φαγητό

Δες το περισσότερο σαν επιβράβευση για την πολύωρη περιήγηση στα καταστήματα. Μια shopping εμπειρία κλείνει πάντα ιδανικά, με την απαραίτητη στάση για φαγητό που θα φορτίσει τις μπαταρίες μας. Και στο ισόγειο του Design Outlet Athens, λίγο πριν την έξοδο, μια επίσκεψη στα Goody’s Burger House είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

 

DESIGNER9

Goodys Burger House, στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, τηλ. 210 6638235

Το καλοκαίρι έφτασε και το μόνο σίγουρο είναι ότι μια αναβάθμιση στην γκαρνταρόμπα μας, όλοι τη χρειαζόμαστε. Με μία διασκεδαστική βόλτα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία του summer shopping ακόμα καλύτερη, μιας και θα ανακαλύψουμε αγαπημένα designer brands σε μοναδικές τιμές, ενώ μπορούμε να κάνουμε το shopping μας και τις Κυριακές, αφού το εκπτωτικό χωριό παραμένει ανοιχτό 11:00 με 20:00! Είσαι έτοιμος;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved