Τι μαγιό θα φορέσετε το καλοκαίρι; Τα πιο stylish μαγιό για τις πρώτες βουτιές

Ανδρικές επιλογές για το item-συνώνυμο του καλοκαιριού με μια βόλτα στο Golden Hall.

Το καλοκαίρι έφτασε και είναι καιρός για ανανέωση της γκαρνταρόμπας. Προτεραιότητα όμως, έχει -και δίκαια- το πιο χαρακτηριστικό item της εποχής. Δηλαδή, το μαγιό.

Με την καλοκαιρινή άδεια να πλησιάζει και τον χρόνο να «τρέχει», στο Ratpack επισκεφθήκαμε το Golden Hall, προκειμένου να κάνουμε τη δική μας έρευνα αγοράς για τα πιο stylish μαγιό που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και πρόκειται να μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

 

golden 2

Ύστερα λοιπόν, από αρκετή περιπλάνηση στα καταστήματα του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου, καταλήξαμε στις εξής stylish επιλογές.

Η ξεχωριστή γοητεία της ξεθωριασμένης απόχρωσης

Ξεκινήσαμε από το ισόγειο του Golden Hall και συγκεκριμένα, κάναμε την πρώτη μας στάση στο κατάστημα Tommy Hilfiger. Στο μυαλό μας είχαμε κάτι μίνιμαλ και κυρίως, μονόχρωμο και η αλήθεια είναι πως η ποικιλία χρωμάτων που αντικρίσαμε μπροστά μας, έκανε πολύ πιο εύκολη την τελική επιλογή μας. Βέβαια, το μαγιό που συνδύαζε τις αποχρώσεις του μπλε και του μωβ, μας «ταξίδεψε» απευθείας στην αγαπημένη μας παραλία, χάρη στο σχέδιο του και για αυτό αποτέλεσε τη No1 επιλογή μας, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και κάπως έτσι, το καλοκαιρινό shopping μας είχε ξεκινήσει και επίσημα.

 golden 3

Tommy Hilfiger, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106837898

Ανεβαίνεις επίπεδο με Lacoste

Μπαίνοντας στο κατάστημα Lacoste, περιηγηθήκαμε αρκετά στον χώρο, για να παρατηρήσουμε τα ρούχα της συλλογής SS24, που μας κίνησαν το ενδιαφέρον. Ωστόσο, την προσοχή μας τράβηξε ένα μπλέ σκούρο μαγιό με το χαρακτηριστικό logo- κροκοδειλάκι της εταιρίας. Και μπορεί, σκεπτόμενοι το brand Lacoste, να μας ερχόταν στο μυαλό κατά βάση το πράσινο, όμως με το συγκεκριμένο item, προσθέσαμε στη χρωματική μας παλέτα και το μπλε. Γι' αυτό και φανταζόμαστε ήδη τις βουτιές μας, φορώντας το στις παραλίες των ελληνικών νησιών.

 

golden 4

Lacoste, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 21 0689 9726

Ένα χαλαρό σχέδιο, η καλοκαιρινή «πινελιά» που χρειαζόμαστε

Καλό και το μίνιμαλ, όμως ένα σχέδιο δίνει πάντα την καλοκαιρινή «πινελιά» στα μαγιό της σεζόν. Και αν υπάρχει ένα κατάστημα, που μπορεί να μας «ταξίδεψει» φέτος, ακόμα και στους πιο τροπικούς προορισμούς με τα σχέδιά του, αυτό είναι σίγουρα το Massimo Dutti Men. Διότι εκεί, βρήκαμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να «σπάσουμε» την κυριαρχία της μονοχρωμίας και να ζήσουμε ένα full exotic καλοκαίρι. Ο λόγος φυσικά, για το εμπριμέ μαγιό σορτς με φύλλα, που πρόκειται να γίνει ο «πρωταγωνιστής» στο καλοκαίρι μας. 

 

golden 5

Massimo Dutti Men, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 21 06829681

 

Ένα μαγιό που αξίζει όχι μόνο να το βλέπεις αλλά και να το φοράς

Διατηρώντας την προτίμησή μας στα ιδιαίτερα prints, αυτήν τη φορά όμως σε πιο ανάγλυφη υφή, μπήκαμε στο κατάστημα Vilebrequin. Εκεί, η χαρακτηριστική χελωνίτσα του brand σε ανάγλυφο logo, από τη μία μας άρεσε πολύ παρατηρώντας την εξωτερικά, από την άλλη μας ενθουσίασε ακόμη περισσότερο όταν τη δοκιμάσαμε πάνω μας. Το μπλε ανοιχτό χρώμα της δε, μετέδιδε παράλληλα ένα «δροσερό» vibe, που με τη ζέστη το έχουμε πολύ ανάγκη.

golden 6

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 21 06891532

Exotic και κομψό ή αλλιώς, Brooks Brothers

Πολλοί από εμάς έχουμε συνδυάσει το κατάστημα Brooks Brothers με τα φινετσάτα κοστούμια, τα stylish πουκάμισα ή τα κυριλέ παπούτσια. Είναι καιρός λοιπόν, να περάσουμε και σε μια επιλογή μαγιό. Εμείς λοιπόν, ξεχωρίσαμε αμέσως τον exotic και φλογερό χαρακτήρα του μαγιό που επιλέξαμε τελικώς, καθώς μας ξύπνησε το καλοκαίρι με έναν όμως, πιο επίσημο τρόπο. Και κάπως έτσι, αισθανθήκαμε λίγο Dickie Greenlief του Jude Law φορώντας το.

 

golden 7

Brooks Brothers, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 21 1181 4380

 

Το πράσινο είναι πάντα στυλάτη απόχρωση

Οι βασικές μας ανάγκες είχαν πλέον καλυφθεί και στο κατάστημα La Martina, είχε φτάσει η στιγμή να αφοσιωθούμε ξεκάθαρα στο στυλ μας. Κόντρα σε κάθε άλλη επιλογή μας, το πράσινο μαγιό με ιδιαίτερο μοτίβο, μας έκανε να φανταστούμε την εικόνα ενός look για την παραλία, με «πρωταγωνιστή» αυτό, σε συνδυασμό με το αγαπημένο μας λευκό T-shirt. Άλλωστε, έχει τον τρόπο του να τραβάει τα βλέμματα. 

 

golden 8

La Martina, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 21 06857128

Άλλο ένα σχεδιάκι για να κλείσει όμορφα η βόλτα μας

Κροκοδειλάκι logo, τσεκ. Χελωνάκι logo, τσεκ. Ας δούμε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω, που μπορεί να μας κάνει πιο στυλάτους από το προηγούμενο καλοκαίρι. Έχοντας καταλήξει φυσικά, στο γεγονός πως το μπλε είναι το χρώμα μας, επισκεφθήκαμε το κατάστημα Oxford Company και η επιλογή μας ήταν ένα σκούρο μπλε μαγιό, με πολλά μικρά πιγκουινάκια να ολοκληρώνουν τη φινετσάτη εικόνα του.  

 

 LPR58515

Oxford Company, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106894551

 

Μετά λοιπόν από τόση περιπλάνηση, ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή μας επίσκεψη στο Golden Hall και πλέον, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και επίσημα έτοιμοι για τα πρώτα μπάνια της καλοκαιρινής σεζόν. Καλό καλοκαίρι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved