Τα easy to style καλοκαιρινά items για την επόμενη απόδρασή σου

Ανδρικές επιλογές σε ρούχα, αξεσουάρ και φαγητό με μια επίσκεψη στο TheMallAthens.

Το καλοκαίρι έφτασε και το «καμπανάκι» για ανανέωση τις γκαρνταρόμπας μας έχει αρχίσει ήδη να χτυπάει. Η ανανέωση αυτή όμως, δεν θα έρθει από μόνη της, απαιτείται και από εμάς τους ίδιους μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να ανακαλύψουμε τι παίζει εκεί έξω, αναφορικά με προϊόντα ένδυσης για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Γι’ αυτόν το σκοπό, επισκεφθήκαμε το The Mall Athens, εκεί όπου μας περίμεναν αγαπημένα καταστήματα για να δοκιμάσουμε ανδρικά ρούχα και items. Κάπως έτσι, κάναμε τη βόλτα μας στους χώρους του Εμπορικού Κέντρου και ξεχωρίσαμε οκτώ καταστήματα, τα οποία θα μας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση για τις διακοπές αλλά και για τη σεζόν που πλησιάζει.

 

mall1

 

Το λινό πουκάμισο είναι πάντα must

Το γεγονός πως το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τη βγάζουμε συνεχώς στην παραλία. Σαφώς και ένα πουκάμισο με σχέδια είναι πάντα στη μόδα τους καλοκαιρινούς μήνες, το ίδιο όμως ισχύει και για το λινό. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως το καλοκαίρι είναι η περίοδος των γάμων και εκεί δεν θα πας με κάποιο χοντροκομμένο ύφασμα. Μπαίνοντας στο κατάστημα Vardas έχεις πολλές επιλογές για πουκάμισα, ειδικά δε για το λινό ύφασμα της επιλογής σου.

 

mall2

Vardas, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6197868

Next item, καλοκαιρινό παπούτσι

Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα Vans, το μυαλό μας πηγαίνει σε παπούτσια και skate style outfits. Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν, δεν κινηθήκαμε μακριά από τις κλασικές μας προτιμήσεις και το χαρακτηριστικό Old Skool παπούτσι που λατρεύουμε εδώ και χρόνια ήταν ξεκάθαρη επιλογή. Καλοκαιρινό σχέδιο, με ωραία έντονα χρώματα για να ταιριάζουν γάντι με τις ανοιχτόχρωμες βερμούδες μας.

 

mall3

Vans, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6198418

 

Γιατί όχι ροζ παντελόνι;

Επειδή είμαστε άντρες, δεν σημαίνει ότι απορρίπτουμε τις pastel αποχρώσεις. Το καλοκαίρι άλλωστε, χαρακτηρίζεται για τις ανοιχτόχρωμες επιλογές, οι οποίες φυσικά δεν περιορίζονται μονάχα στο λευκό. Όπως ήταν επόμενο λοιπόν, στο κατάστημα Replay, το μάτι έπεσε σε ένα ροζ παντελόνι με ωραίο σκληρό ύφασμα, το οποίο έχουμε ήδη φανταστεί με το λινό πουκάμισο που επιλέξαμε παραπάνω.

mall4

Replay, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300330

 

Χωρίς μαγιό δεν είναι καλοκαίρι

Από τη στιγμή που μιλάμε για καλοκαίρι, μεγάλο μας μέλημα είναι το must have item του καλοκαιριού. Ο λόγος για το μαγιό. Μπαίνοντας στο κατάστημα Quicksilver, το βλέμμα μας κέντρισαν ανδρικά μαγιό με ωραία χρώματα και σχέδια, πιο κοντά στο surf style. Το μπλε-γαλάζιο μαγιό Quicksilver με μικρές φυσαλίδες, εκτός του ότι τράβηξε την προσοχή μας, προσέδωσε και ένα πιο surf style που βαθιά μέσα μας, μας αρέσει πολύ.

 

mall5

Quiksilver, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6198381

 

Νέο στυλ στα New Balance

Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα επισκεφτούμε ένα κατάστημα New Balance και βγαίνοντας θα παίρναμε μαζί μας κάτι άλλο, πέρα από τα iconic sneakers του brand. Όχι ότι δεν μας αρέσουν και αυτά, αλλά το baseball style κοντομάνικο πουκάμισο που αντικρίσαμε στη βιτρίνα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και σίγουρα είναι ό,τι πιο ωραίο και πρωτότυπο είδαμε.

 

 mall6

New Balance, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300177

 

Στην παραλία με γυαλί και στυλ

Εντάξει, δεν χρειάζεται να φτάσουμε στα μέσα του καλοκαιριού, για να αναζητήσουμε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Άλλωστε, είμαστε εκτεθειμένοι τόσες ώρες στον ήλιο, που ο φετινός Ιούνιος είναι μία καλή ευκαιρία να αναζητήσουμε μια στυλάτη επιλογή γυαλιών. Μπαίνοντας στο κατάστημα Grand Optical, κυριολεκτικά χαθήκαμε στην πανδαισία γυαλιών που βρέθηκαν μπροστά μας, όμως πολύ γρήγορα ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι Ray-Ban RB, με μωβ σκελετό και διάφανο φακό. Είπαμε, το στυλ είναι πάνω από όλα.

 

mall7

Grand Optical, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300296

 

Η casual απόδραση απαιτεί στυλάτο σορτσάκι

Το καλοκαίρι πέρα από το μπάνιο είναι η περίοδος που προσφέρεται για έναν ωραίο καφέ με θέα τη θάλασσα αν είσαι στο νησί, ή αλλιώς μια χαλαρή κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Το θέμα είναι όμως ότι πλέον, αντί να φορέσεις τη φόρμα σου, ένα leisure σορτσάκι είναι η Νο1 επιλογή σου. Μπαίνοντας στο κατάστημα Athlete’s Foot έχεις τεράστια γκάμα επιλογών να διαλέξεις. Όπως εμείς με το κόκκινο Jordan.

 

mall8

The Athlete’s Foot, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6105939

 

Πας θάλασσα χωρίς αντηλιακό;

Οι διακοπές μπορεί να είναι η κατάλληλη περίοδος για διασκέδαση και ξεκούραση, αποτελούν όμως και ένα χρονικό διάστημα που είμαστε εκτεθειμένοι περισσότερο από ποτέ στον ήλιο και τις βλαβερές του συνέπειες. Γι’ αυτό, λοιπόν, κάναμε ένα πέρασμα από το κατάστημα Korres, προκειμένου να προμηθευτούμε μια συσκευασία Face+Body Hydration, έτσι ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο τις ζεστές ημέρες στην παραλία.

 

mall9

Korres, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, τηλ. 210 6109495

 

To καλύτερο φινάλε: Για φαγητό στα KFC

Θέλει και ερώτημα; Όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός μας μετά από μία ευχάριστη βόλτα στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από μια στάση για φαγητό, προκειμένου να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και ταυτόχρονα να επιβραβευτούμε για την τόση ώρα που κάναμε βόλτα στα μαγαζιά.

Χωρίς να χάσουμε ούτε λεπτό, σταματήσαμε στα αγαπημένα μας KFC, προκειμένου να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας chicken nuggets και chicken wings μαζί με κάποιες έξτρα γευστικές «πινελιές».

 

mall10

KFC, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106300310

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ, γι’ αυτό τρέξε για upgrade. Με μια επίσκεψη στο The Mall Athens είναι βέβαιο ότι βρεις όλα εκείνα τα easy to style καλοκαιρινά items για την επόμενη απόδρασή σου. Είσαι έτοιμος;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved