Μετά από αξιολόγηση 120 barmen, οι 20 καλύτεροι από όλη την Ελλάδα, κλήθηκαν να αναμετρηθούν για το καλύτερο σερβίρισμα draught μπίρας. Ο Κώστας Γεωργόπουλος του bar «Circulo» στο Ναύπλιο, ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, που θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για τον παγκόσμιο τελικό, το φθινόπωρο.
Στον τελικό, που έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι 20 καλύτεροι από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε 5 κατηγορίες:
* τον τρόπο που δροσίζουν και καθαρίζουν το ποτήρι της μπίρας
* το γέμισμα του ποτηριού με βαρελίσια μπίρα
* το κόψιμο του αφρού
* το τσεκάρισμα της στάθμης του
* το σερβίρισμα