Instagram Karpathos Island Ένα ελληνικό νησί κέρδισε τους Βρετανούς αλλά δεν είναι η Ρόδος

Ούτε η Ζάκυνθος, αλλά ούτε και κάποιο «κλασικό» νησί των Κυκλάδων.

Το ότι οι Βρετανοί λατρεύουν τα ελληνικά νησιά για την ομορφιά και την προσφιλή τους συνήθεια να τα «πίνουν» το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες, συνήθως όμως έχουμε στο μυαλό μας κάτι μεταξύ Πάρου, Ζακύνθου, Ρόδου ή Ίου.

Το ελληνικό νησί που ξεχώρισαν οι κορυφαίοι travel bloggers

Σύμφωνα όμως με την βρετανική Express, άλλο είναι το νησί που κέρδισε τις καρδιές των Άγγλων φέτος και αυτό δεν είναι άλλο από το νησί της Καρπάθου, το οποίο ανακηρύχθηκε ανάμεσα στα 24 κορυφαία του κόσμου για εναλλακτικές ποιοτικές διακοπές.

Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά, «η ιστορία στην Κάρπαθο βρίσκεται διάχυτη παντού. Τα παλαιότερα ευρήματα ανθρώπινης παρουσίας στο νησί χρονολογούνται από το 4.000 π.Χ. με το νησί να αποκαλείται και "χώρα των Τιτάνων" στην Ελληνική Μυθολογία» μεταξύ άλλων.

 

 

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα ένα ταξίδι μέχρι την Κάρπαθο, αλλά η αλήθεια είναι ότι αξίζει να την επισκεφτείς τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου. Τα ψηλά βουνά της, τα παρθένα τοπία, τα υπέροχα δάση, τα παραδοσιακά χωριά και τα μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά της, είναι μερικά εκ των highlight της.

19χρονη χώρισε το αγόρι της για να πάει Πάρο και «ό,τι προκύψει»

Μήπως να την επισκεφτείς τώρα που έχει ακόμα καλό καιρό; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved