Πού θα πας για μπάνιο όταν φυσάει;

3 παραλίες που θα πας για μπάνιο χωρίς αέρα ό,τι και αν συμβεί.

Έχεις κανονίσει να πας για μπάνιο, τα έχεις όλα έτοιμα και ξαφνικά φυσάει και φυσάει πολύ. Μην αγχώνεσαι σου έχουμε τη λύση. Αρχικά, μην ακυρώσεις το μπάνιο σου, δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχουν παραλίες στην Αττική που δεν τις αγγίζει ο αέρας και τις συγκεντρώσαμε για εσένα εδώ όλες για να μην αγχωθείς από το αεράκι και να κάνεις άνετα το μπάνιο σου χωρίς αεράκι. Πάμε να δούμε απάνεμες παραλίες και έτσι θα είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Έχε στο νου σου, λοιπόν, τις παρακάτω παραλίες όταν βλέπεις ότι φυσάει.

 10 παραλίες της Αττικής που δεν πληρώνεις είσοδο

 

 

Παραλία Χαμολιά

Είναι από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής και διαθέτει καθαρά και γαλάζια νερά. Ένα από τα θετικά του είναι ότι βρίσκεται σε έναν καλά προστατευόμενο κόλπο που προστατεύει από τους βοριάδες. Μετά από 500 μέτρα θα βρεις στο αριστερό σου χέρι έναν χωματόδρομο που οδηγεί στη Μικρή Χαμολιά.

4 παραλίες για εσένα που έμεινες στην Αττική

 

 

Παραλία Χάρακας

Πρόκειται για μία παραλία που προστατεύεται από τους ανατολικούς ανέμους, έχει ρηχά νερά και beach bar. Πρόκειται για μία εναλλακτική λύση στην Αττική και είναι τόσο δημοφιλής, όσο πρέπει, δεν «πνίγεται» από τον κόσμο, αλλά δεν είναι και ερημική. Πρόκειται για την την ιδανικότερη λύση για όσους αναζητούν μια εναλλακτική και σχετικά κοντινή παραλία.

 

 

Παραλία Ανάβυσσος

Η μεγάλη αμμώδης παραλία βρίσκεται μπροστά σε έναν μεγάλο και βαθύ κόλπο που προστατεύεται από τον αέρα. Έχει πολλές επιλογές σε beach bars, και πιο ήσυχα και με πιο δυνατή μουσική. Η Ανάβυσσος είναι μια παραλία με άμμο και βότσαλο έχοντας πάρει το βραβείο γαλάζιας σημαίας. Απλώνεται σε έναν μεγάλο κόλπο και το μήκος της ξεπερνά το 1 χιλιόμετρο. Η ακτή καλύπτεται από άμμο όπως και ο βυθός της θάλασσας, ενώ τα νερά είναι κρυστάλλινα και ρηχά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved