Φέτος το Back to School θα είναι τόσο iconic, που θα ανυπομονείς να επιστρέψεις στη βάση σου

Δεν νομίζω πως μεγάλωσες ποτέ αρκετά, ώστε να μην συνδυάζεις τον Σεπτέμβριο με την αρχή της σχολικής χρονιάς. Ο μήνας έχει σημαδευτεί μία και καλή: Θα είναι πάντα ο επίλογος του καλοκαιριού και ταυτόχρονα ο πρόλογος του χειμώνα. Μία καινούργια αρχή, σχεδόν μία καινούργια χρονιά και ας μην έχει καμία σχέση με την original Πρωτοχρονιά και ας είναι ο ένατος στους δώδεκα.

Το θέμα με τις καινούργιες αρχές, βέβαια, είναι πως απαιτούν και ανανέωση. Γίνεται, άλλωστε, να αφήνεις τα πάντα ίδια, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τα διαγράψεις όλα και να αρχίσεις από το 0; Η απάντηση είναι «όχι» και αυτό γιατί είναι στη φύση σου να σου αρέσει η προοπτική μιας αλλαγής. Το να ξέρεις, δηλαδή, πως έχεις την ευκαιρία και τον χρόνο να μεταμορφώσεις τον κόσμο σου με ένα «κλικ», αποθηκεύοντας αυτά που χρειάζεσαι και ανταλλάζοντας ότι δεν σου αρέσει, με πράγματα καινούργια και διαφορετικά.

Με πράγματα, όπως τα Redmi Note 13 που «φέρνει» η Xiaomi για να κάνει το φετινό Βack2School πιο… iconic από ποτέ. Επιστροφή στη βάση ή μάλλον ανανέωσή της, λοιπόν, με τις λειτουργίες που πρόκειται να αναβαθμίσουν τη ζωή σου, για να μην μένεις ποτέ στα ίδια.

 

Μία minimal αρχή για φέτος τον Σεπτέμβριο

Ναι, το ημερολόγιο δεν έχει κάνει λάθος. Είναι Σεπτέμβριος και έφτασε η ώρα να κάνεις το update που τόσο καιρό ανέβαλες. Έφτασε η ώρα να ανανεωθείς με το Redmi Note 13. Το smartphone με το minimal design «έρχεται» να γεμίσει την καθημερινότητά σου με iconic στιγμές. Στιγμές που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σου αλλά και στο… κινητό σου.

Βλέπεις, χάρη στην τριπλή AI κάμερα 108MP μπορείς να βγάζεις πεντακάθαρες φωτογραφίες και με την τεχνολογία Lossless Zoom 3X μπορείς να αποτυπώνεις τις λεπτομέρειες απομακρυσμένων τοπίων. Επίσης, υπάρχει λειτουργία πορτρέτου, macro και υπερευρυγώνια κάμερα ενώ με την κάμερα προσομοίωσης φιλμ μπορείς να δώσεις στις εικόνες σου cine οπτική. Και με τον αλγόριθμο Xiaomi Imaging Engine μπορείς να διασφαλίσεις ταχύτερη εκκίνηση αλλά και πιο καθαρές λήψεις.

Παράλληλα, με την 120Ηz FHD+ AMOLED οθόνη του Redmi Note 13, πρόκειται να έχεις μία ευρύτερη οπτική εμπειρία με άνετη θέαση ημέρα και νύχτα. Επιπλέον, διαθέτει ισχυρή απόδοση επεξεργαστή Snapdragon, αισθητήρα ασφάλειας με δαχτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη για ξεκλείδωμα στη στιγμή και παρακολούθηση καρδιακών παλμών και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής για να το χρησιμοποιείς άνετα. Και εννοείται έχεις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές, για να κυκλοφορείς με στυλ.

 

redmi3

 

Οι iconic στιγμές που θα σου «κόψουν» την ανάσα

Μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε και να τελείωσε μαζί του και η άδειά σου, ωστόσο τον φετινό Σεπτέμβριο σε περιμένουν στιγμές που θα σου «κόψουν» την ανάσα. Και αυτό, γιατί η επιστροφή στις βάσεις σου θα γίνει με το Redmi Note 13 Pro, που ξεχωρίζει με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του.

Αρχικά για όλες τις φορές που σκέφτηκες πως ζεις μόνο μία φορά και κάθε στιγμή μετράει, η βασική κάμερα 200MP επιπέδου flagship του smartphone, σε συνδυασμό με OIS και EIS, σου προσφέρει πιο σταθερή απεικόνιση, για να κρατάς ζωντανές τις στιγμές σου. Με Zoom 4X, χωρίς απώλειες υψηλού επιπέδου, το Redmi Note 13 Pro σε αφήνει να εναλλάσσεις τις τρεις διαφορετικές εστιακές αποστάσεις ενώ διαθέτει filmCamera και filmFrame με 12 κλασικά φίλτρα φιλμ και το Xiaomi Imaging Engine, για να βγάζεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Από την άλλη, η 120Hz FHD+ και AMOLED οθόνη του αποδίδει εντυπωσιακές εικόνες με λαμπερά χρώματα ενώ προστατεύει τα μάτια σου, χάρη στα πολλαπλά επίπεδα φωτεινότητας και στο ταχύτερο ξεκλείδωμα με χαμηλό φωτισμό. Για τις ώρες που απλώς θέλεις να αράζεις στον καναπέ, βλέποντας την αγαπημένη σου being-watching σειρά, σου προσφέρει καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.  Ενώ με την All- star αντοχή και την μπαταρία μεγάλης αυτονομίας, ξέρεις ότι μπορείς να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου- ακόμα και κάτω από το νερό.

redmi2

Φυσικά, οι επιλογές σου δεν σταματούν εδώ. Διότι πέρα από το Redmi Note 13 και Redmi Note 13 Pro, μπορείς να επιλέξεις και το Redmi Note 13 5G με τριπλή AI κάμερα 108MP. Εναλλακτικά, ρίξε μία ματιά και στο Redmi Note 13 Pro 5G με τριπλή κάμερα 200MP με OIS και γρήγορη φόρτιση ή το Redmi Note 13 Pro+ με ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη.

redmi1

Το καλοκαίρι πέρασε και μαζί του και οι διακοπές. Πέρασες, όμως, καλά. Γι’ αυτό θέλω να κρατήσεις αυτό το mood και να μπεις στον Σεπτέμβρη με διάθεση ανανέωσης. Και αν ακόμα ψάχνεις το «πώς» θα την κάνεις, μάλλον δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τα Redmi Note 13 που «φέρνει» η Xiaomi για το πιο δυναμικό Back2School σου -πάντα έτσι θα λέγεται. Τόσο δυναμικό που φέρνει τη σειρά Redmi Note 13 σε απίστευτες τιμές, ενώ αν πάρεις το Redmi Note 13 Pro 5G ή το Redmi Note 13 Pro+ 5G, παίρνεις δώρο και τα Redmi Buds 5.

Μπορείς να βρεις τη σειρά Redmi σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved