Το Philips Hue Sync Box είναι αυτό που χρειάζονται τα framerates των παιχνιδιών σου

Το HDMI 2.1 υποστηρίζει έως και 8K στα 60Hz για βίντεο και 4K στα 120Hz για παιχνίδια.

Η Signify κυκλοφόρησε το Philips Hue Sync Box, το οποίο συνδέεται στην τηλεόρασή σου και δημιουργεί φωτεινότητα συγχρονισμένη με το περιεχόμενό σου στην οθόνη. Σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο του 2019, το αναβαθμισμένο Sync Box υποστηρίζει HDMI 2.1, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για τα PS5 και Xbox Series X/S.

Το Philips Hue Play HDMI Sync Box υποστηρίζει αναλύσεις έως 8K στα 60Hz για βίντεο και 4K στα 120Hz για παιχνίδια. Θεωρητικά, αυτό θα πρέπει να προσφέρει μια πιο ομαλή, πιο ακριβή εμφάνιση φωτεινότητας. Ακόμα κι αν δεν έχεις κονσόλα παιχνιδιών τρέχουσας γενιάς ή συμβατή τηλεόραση, το εν λόγω θα είναι καλύτερα εξοπλισμένο για να χειριστεί την όποια συσκευή έχεις σκοπό να αγοράσεις στο άμεσο μέλλον.

 

 

Το Sync Box μπορεί να συγχρονιστεί με έως και 10 χρωματικά φώτα Hue. Όπως και με το προηγούμενο μοντέλο, μπορείς να προσαρμόσεις τη φωτεινότητα και την ένταση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου στην αντίστοιχη εφαρμογή. Το σύστημα λειτουργεί επίσης με φωνητικούς βοηθούς Alexa, Google και Siri, μια δυνατότητα που η εταιρεία πρόσθεσε στο παλαιότερο μοντέλο κατά τη διάρκεια του lockdown.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved