Το HUAWEI Pura 70 Pro κάνει επαναστατικό βήμα στη λήψη φωτογραφιών

Τι είναι αυτό που κάνει το νέο smartphone-ναυαρχίδα της Huawei να ξεχωρίζει;

Εκεί που θεωρείς ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερη η φωτογραφική εμπειρία σε επίπεδο smartphones, έρχονται συνεχώς νέες καινοτόμες ιδέες για να σπάσουν τα ταμπού, ανεβάζοντας και άλλο τον πήχη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Huawei Pura 70, το νέο smartphone-ναυαρχίδα της Huawei που ήρθε για να δείξει πόσο τέλειος μπορεί να γίνει ο συνδυασμός κορυφαίας τεχνολογίας σε επίπεδο φωτογραφίας, όσο σε εκείνο του design.

 

20240726 154150

 

Το HUAWEI Pura 70 Pro αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην οικογένεια των smartphones, προσφέροντας μια πληθώρα εξελιγμένων χαρακτηριστικών που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες ενός σύγχρονου χρήστη.

Ας εστιάσουμε τώρα στα ισχυρά γονίδια της mobile φωτογράφισης και της αισθητικής σχεδίασης, για ένα smartphone που και μόνο από το όνομα ξεχωρίζει. Άλλωστε το Pura, είναι εμπνευσμένo από την αγνότητα της απρόσκοπτης δημιουργίας (Purity) που εξερευνά αόρατα θαύματα με τολμηρή φαντασία, διευρύνει τους ορίζοντες με πρωτοποριακές προοπτικές, οδηγώντας παράλληλα την τάση της μόδας με μοναδικό στιλ.

 

20240726 154205

 

Πλήρης αναβάθμιση στη φωτογραφία

Η Ultra Lighting XMAGE Camera αποτελεί το επαναστατικό βήμα HUAWEI Pura 70 Pro στον τομέα της φωτογραφίας, καθορίζοντας καινούργια πρότυπα στην κινητή φωτογραφία, επιτρέποντας στον χρήστη την πιο σύγχρονη αισθητική. Με αυτή την τεχνολογία, οι φωτογραφίες αποτυπώνονται με απαράμιλλη φωτεινότητα και ευκρίνεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο συνδυασμός αισθητήρων υψηλής ευαισθησίας και αλγορίθμων βελτίωσης της εικόνας μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα εξαιρετικών λήψεων, ακόμα και σε συνθήκες που δεν είχαμε απαιτήσεις.

Σε αυτό το κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο η λειτουργία, Ultra Speed Snapshot που έρχεται να δώσει ένα τέλος σε ένα παράπονο το οποία πάντα είχαμε αλλά ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί. Αυτό της άμεσης λήψης στιγμιοτύπων. Δεν χρειάζεται πλέον η κάμερα να απαθανατίσει κάποιο στιγμιότυπο 1-2 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατήσεις το κουμπί, καταγράφοντας τα πάντα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Όπως γράψαμε παραπάνω, το νέο Huawei Pura 70 θέλει να δώσει μια premium άποψη στην φωτογραφική εμπειρία με τις καινοτόμες του λειτουργίες. Μια εξ αυτών, η Super Macro, είναι εδώ για να προσφέρει στον χρήστη την καταγραφή ακόμα και των μικρότερων λεπτομερειών, με την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδανική για λήψεις αντικειμένων σε απόσταση λίγων εκατοστών, αποκαλύπτοντας υφές και χρώματα που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

IMG 20240418 151101

 

 

Στον αντίποδα, η Ultra Lighting Macro Telephoto Camera συνδυάζει τις δυνατότητες μακροφωτογραφίας με τον τηλεφακό, προσφέροντας τρομερή ευελιξία και ευκρίνεια, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες λήψεις. Πέραν της απόστασης, δίνει μοναδικές λύσεις ακόμα και όταν το επίπεδο του φωτισμού δεν το επιτρέπει. Μην πας κόντρα στον ήλιο, αλλά για πιο χαλαρές περιστάσεις, το στιγμιότυπο θα «παγώσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην ίδια λογική, βρίσκονται οι δυνατότητες λήψης πορτρέτων που είναι πλήρως αναβαθμισμένες, έχοντας ως σύμμαχο τις λειτουργίες που αντιλαμβάνονται έξυπνα το φως, τη σκιά, το θάμπωμα και τους τόνους δέρματος, αποτυπώνοντας ρεαλιστικά στοιχεία και εξαιρετικά εφέ.

Ένα από τα στοιχεία που λατρέψει κανείς στο Huawei Pura 70 είναι η νυχτερινή λειτουργία κάμερας και φωτογραφίας. Χάρη στην Ultra Lighting XMAGE Camera, οι φωτογραφίες τραβηγμένες τη νύχτα είναι καθαρές και γεμάτες λεπτομέρειες χωρίς το κλασικό πιξέλιασμα. Για παράδειγμα, μια νυχτερινή φωτογραφία από το Pura 70 Pro μπορεί να δείξει τον έναστρο ουρανό με απίστευτη ακρίβεια και φωτεινότητα, αποκαλύπτοντας ακόμη και τα πιο λεπτά αστέρια.

 

Εντυπωσιακό και ανθεκτικό design

Όταν έχεις τόσο ανεπτυγμένες λειτουργίες, χρειάζεσαι και το ανάλογο design. Το Forward Symbol Design διαθέτει την μοντέρνα και κομψή πινελιά σε επίπεδο στιλ, καθιστώντας το όχι μόνο σαν ένα εργαλείο τεχνολογίας, αλλά και ως σύμβολο του στιλ. Η κομψή  καμπυλωτή του σχεδίαση, όπου και οι τέσσερις γωνίες του είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες, δημιουργώντας μια μοναδική οπτική εμπειρία κάνοντας περήφανο όποιον το έχει στην κατοχή του.

 

20240726 133807

 

Η οθόνη του προστατεύεται από το Super Durable Kunlun Glass, το οποίο παρέχει ανθεκτικότητα και προστασία από γρατσουνιές και πτώσεις, επιτρέποντας στους περισσότερους «ατσούμπαλους» χρήστες, να μην ανησυχούν για το αν μπορεί να αντέξει την καθημερινή χρήση δίχως να χάσει την κομψότητά του.

Στα μεγαλύτερα ατού του, είναι η οθόνη HUAWEI X-True™ η οποία προσφέρει μοναδική ζωντάνια με την ποικιλία χρωμάτων της, κάνοντας την παρακολούθηση εικόνων, βίντεο αλλά και την περιήγησή μας στο διαδίκτυο απολαυστική εμπειρία. Σε αυτό οφείλεται, βεβαίως, το EMUI 14.2 που προσφέρει ένα ομαλό και γρήγορο περιβάλλον χρήσης, με πληθώρα δυνατοτήτων προσαρμογής και βελτιωμένη ασφάλεια. Επιπλέον, η δυνατότητα Dual SuperCharge επιτρέπει γρήγορη φόρτιση της συσκευής, μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να είναι έτοιμο για χρήση το συντομότερο δυνατό. Διαθέτει επίσης ενσύρματο HUAWEI SuperCharge 100W, και με λειτουργία HUAWEI SuperCharge Turbo, με το τελευταίο να φορτίζει  έως το 50% της μπαταρίας σε 15 λεπτά.

Τέλος, το HUAWEI Pura 70 Pro υποστηρίζει Google Services, δίνοντας πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, καθιστώντας το ένα πλήρες και ευέλικτο εργαλείο για κάθε χρήστη.

 

20240728 112016

 

Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των προγραμματιστών, δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας μήπως οι εφαρμογές Google δεν είναι διαθέσιμες σε συσκευές Huawei. Με τις προσπάθειες της κοινότητας ανοιχτού κώδικα, όλο και περισσότερες third-party λύσεις βελτιστοποιούν συνεχώς την διαθεσιμότητα των Google apps σε smartphone της Huawei. Για παράδειγμα, το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG βοηθά τα smartphone της Huawei να έχουν μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία και συνέπεια με τις εφαρμογές Google που είναι διαθέσιμες σε τηλέφωνα Android.

Συνολικά, το HUAWEI Pura 70 Pro προσφέρει έναν συνδυασμό κορυφαίας τεχνολογίας και εκλεπτυσμένου design, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ισχυρό και κομψό smartphone. Όσο να ‘ναι, και μόνο από το όνομα καταλαβαίνεις τη δυναμική του.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved