Στα Galaxy Buds 3 Pro είναι ο ήχος που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή

Επιτέλους, βρήκαμε τα earbuds που ψάχναμε για την καθημερινότητά μας.

Η Samsung προχώρησε ένα βήμα παραπέρα με τα Galaxy Buds 3 Pro με μερικές προηγμένες λειτουργίες για τους απαιτητικούς χρήστες. Το Adaptive Noise Control για παράδειγμα, προσαρμόζει αυτόματα μια μίξη ANC και ήχου περιβάλλοντος με βάση το τι ακούγεται τριγύρω σου σας, ενώ το Voice Detect θα μειώσει την ένταση και θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία διαφάνειας όταν αρχίσετε να μιλάς στις κλήσεις που δέχεσαι – ή ηχογραφείς κάποιο μήνυμα. Υπάρχει επίσης ένα Siren Detect που κάνει την ίδια αυτόματη μείωση της έντασης και τον ήχο περιβάλλοντος όταν ακούει ένα όχημα έκτακτης ανάγκης.

Αυτές οι λειτουργίες παρακολουθούν συνεχώς τον ήχο και προσαρμόζουν τόσο τον συντονισμό όσο και την ακύρωση θορύβου με βάση αυτό που υπάρχει στο περιβάλλον σου. Κυρίως τρέχουν στο παρασκήνιο και η μόνη φορά που μπορεί να παρατηρήσετε μια αλλαγή είναι όταν η μουσική ή ένα podcast ανεβαίνει ξαφνικά στην ένταση του θορύβου -είναι επειδή τα ακουστικά θα απομονώσουν τον θόρυβο για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αναμφισβήτητα είναι το στοιχείο της ακουστικής που κάνει την διαφορά στα Galaxy Buds 3 Pro.

Ξεχωρίζει το καθαρό και έντονο μπάσο όταν θα ακούς την μουσική σου (και όχι μόνο) με άφθονη καθαρή λεπτομέρεια και θα καταλάβεις την διαφορά όταν το συνδυάζεις με μια συσκευή Samsung για να ξεκλειδώσετε τη ροή HiFi στα 24-bit. Η λειτουργία natural-sounding transparency mod, θα εμποδίζει τις τριγύρω φωνές στη διάρκεια των κλήσεων ή της μουσικής. Όταν τα Galaxy Buds 3 Pro βρίσκονται στις μέγιστες δυνατότητές τους, θα αντιλαμβάνεσαι τον ήχο χωρίς απώλειες, καθαρό και δυνατό. Προσφέρει επίσης ήχο 360 με άμεση υποστήριξη πολλαπλών καναλιών.

 

 

Και στο άγχος για μπαταρία;

Τα Galaxy Buds 3 Pro δεν θα απογοητεύσουν και δεν θα μείνουν χωρίς μπαταρία, ακόμα και αν έχεις μονίμως ενεργοποιημένο το active noise cancellation ακόμη και μετά από 50% κατανάλωση μπαταρίας. Τα buds λαμβάνουν περίπου 20 επιπλέον ώρες χρήσης ακύρωσης θορύβου από τη θήκη του, υποστηριζόμενα με ασύρματη φόρτιση.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved