To iPhone 16 ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο update

Κανένα από τα προηγούμενα μοντέλα δεν είχε τόσο μεγάλη ενημέρωση.

Το iPhone 16 είναι έτοιμο για μια «σημαντική ενημέρωση» την οποία οι χρήστες της Apple δεν έχουν βιώσει ποτέ πριν και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη φέτος. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα high-end μοντέλα του νέου iPhone 16, συμπεριλαμβανομένων των Pro και Pro Max, θα διαθέτουν μια νέα ενημέρωση με την οποία οι χρήστες ήθελαν εδώ και χρόνια.

Η νέα ενημέρωση μπορεί να σημαίνει ότι το iPhone χρειάζεται μόλις 30 λεπτά για να κάνει κάτι που θα χρειαζόταν δύο ώρες στα προηγούμενα μοντέλα. Η πρόβλεψη προέρχεται από φήμες ότι η Apple πρόκειται να διαθέτει μεγαλύτερες μπαταρίες στο νέο μοντέλο, έτσι ετοιμάσου να πεις αντίο στις ημέρες που το κινητό έμενε χωρίς μπαταρία. Οι πηγές αναφέρουν ότι το νέο iPhone θα φορτίζει δύο φορές πιο γρήγορα από τις παλαιότερες εκδόσεις, εξοικονομώντας σου πολύτιμο χρόνο μέσα στην ημέρα. Η σειρά iPhone 15 φορτίζει έως και 50% σε 30 λεπτά, αλλά οι επερχόμενες συσκευές θα χρειαστούν μόλις 15 λεπτά για να φτάσουν στο ίδιο επίπεδο.

iphone16a

 

Η ταχύτητα ισχύος ενός φορτιστή τοίχου καθορίζει πόση ισχύ μπορεί να παρέχει στο iPhone, κάτι που θα καθόριζε πόσο γρήγορα μπορεί να φορτίσει μια συσκευή. Και όσο υψηλότερα είναι τα watt, τόσο πιο γρήγορη είναι η φόρτιση. Η επερχόμενη σειρά 16 high-end της Apple φημολογείται ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ενσύρματη φόρτιση 40 watt και ασύρματη φόρτιση 20 watt, δηλάδη θα προσφέρει σχεδόν διπλάσια αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Οι χρήστες της Apple ενθουσιάστηκαν από τα νέα, καθώς ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι περίμεναν πολύ καιρό για τη σημαντική ενημέρωση που «επιτέλους» συνέβαινε.

 

 

Ωστόσο, η λειτουργία φόρτισης ταχύτητας αστραπής πιθανότατα δεν πρόκειται να λειτουργήσει με τον φορτιστή που έχεις τώρα, επομένως θα πρέπει να προμηθευτείς έναν συμβατό φορτιστή για να χρησιμοποιήσουν τη γρήγορη μπαταρία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved