Θα ήθελες τον James Dean να σου λέει τις καθημερινές ειδήσεις;

Με το παρακάτω app γίνεται

H Judy Garland, o James Dean, o Burt Reynolds και ο Sir Laurence Olivier, χαρίζουν τις φωνές τους στην τεχνητή νοημοσύνη και στο "Iconic voice collection".

Οι φωνές θα υπάρχουν αποκλειστικά στην εφαρμογή Reader και οι άνθρωποι μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για πράγματα όπως η αφήγηση ενός e-book. «Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τη φωνή της μητέρας μας να είναι διαθέσιμη στα αμέτρητα εκατομμύρια ανθρώπων που την αγαπούν», είπε η Liza Minnelli, εκπρόσωπος του Garland Estate. «Μέσα από τη θεαματική νέα τεχνολογία που προσφέρει η ElevenLabs, η οικογένειά μας πιστεύει ότι αυτό θα φέρει νέους θαυμαστές και θα είναι συναρπαστικό για εκείνους που ήδη αγαπούν την απαράμιλλη κληρονομιά που έδωσε και συνεχίζει να δίνει στον κόσμο». Ένα δείγμα της Judy Garland που διαβάζει τον Μάγο του Οζ εμφανίζεται στο διαφημιστικό βίντεο του ElevenLab στο YouTube.


Η ElevenLabs κυκλοφόρησε την εφαρμογή Reader στα τέλη Ιουνίου για να επιτρέπει στους χρήστες να ακούν οποιοδήποτε κείμενο στο τηλέφωνό τους, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων, PDF και, φυσικά, ειδήσεις. Προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά για χρήστες iOS στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Ωστόσο, το ElevenLabs έχει μια λίστα αναμονής για χρήστες Android και ισχυρίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στο Google Play store τις "επόμενες εβδομάδες". Η εταιρεία λέει επίσης ότι εργάζεται για να κάνει την εφαρμογή διαθέσιμη σε κάθε γλώσσα που υποστηρίζει το πολύγλωσσο μοντέλο της  και στη συνέχεια θα την κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved