To realme GT 6 είναι ένα flagship killer, όνομα και πράγμα

Νιώσαμε την ξεχωριστή εμπειρία του νέου smartphone της realme κατά την επίσημη παρουσίασή του στο Μιλάνο.

Όταν το όνομα μιας νέας δημιουργίας συνοδεύεται από το «flagship killer» καταλαβαίνει κανείς ότι οι προσδοκίες δεν είναι ποτέ χαμηλές. Στην περίπτωση του realme GT 6, ενός smartphone με άπειρες δυνατότητες και εκδοχές, αλλά και αλλά και την λαμπερή παρουσίαση της συσκευής στο Μιλάνο, έγινε σαφές σε όλους ότι η RealMe δεν δημιούργησε απλώς ένα κινητό τηλέφωνο με καλύτερες προδιαγραφές και απλώς μια πιο σύγχρονη έκδοση σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, αλλά ένα μια μεγάλη συσκευή πλασμένη να «σκοτώνει» με τα άπειρα χαρακτηριστικά και τις επιλογές του. Ένα flagship killer, όνομα και πράγμα.

Για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου realme GT6, κάντε κλικ εδώ.

Στην παρουσίαση που έγινε στο Superstudio, μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στο κέντρο του Μιλάνου, πλημμυρισμένη από media από όλο τον κόσμο, είδαμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή που πήραμε αυτό το θαυματουργό smartphone στα χέρια μας.

 

realme1

 

Πολλοί μπορεί να το μπερδεύουν ακόμα με το πρώτο smartphone της σειράς GT, ωστόσο, το νέο GT 6 διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να το κάνουν ακόμα πιο «προσιτό» στο νέο κοινό, όπως μας μάθαμε στο launch event του Μιλάνου.

Πέρα από τα γενικότερα χαρακτηριστικά που είναι διακριτά με το μάτι, όπως η μεγάλη οθόνη OLED 6,78 ιντσών, γεμάτη καθαρότητα και ζωντανά χρώματα της εικόνας, ή του εντυπωσιακού του design, αυτό που θέλαμε να μάθουμε είναι το πώς επιδιώκει να συνδέσει το νέο κοινό με την ΑΙ τεχνολογία.

Όπως ήταν γνωστό, άλλωστε, το realme GT 6, ενσωματώνει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης τελευταίας τεχνολογίας, αλλά από τη θεωρία στην πράξη η απόσταση δεν είναι ποτέ μικρή, εκτός και αν το δεις από κοντά.

 

realme2

 

Αυτό που είδαμε είναι η ότι η realme GT Series διαθέτει την πρώτη λειτουργία νυχτερινής όρασης AI, γεγονός που θα επιτρέπει στους χρήστες της τραβήξουν βίντεο ακόμα και στα πλέον σκοτεινά μέρη με το smartphone να ανταποκρίνεται στον δύσκολο αυτό ρόλο του. Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μέσω ενός συνδυασμού αλγορίθμων AI και ενός chipset υψηλής απόδοσης.

Με αυτή τη λειτουργία AI Night Vision γίνεται σαφές ότι το realme GT 6 ανοίγει νέους ορίζοντες στον τομέα της κάμερας και των νυχτερινών βίντεο στα Android κινητά , κάνοντας πραγματικότητα ένα από τα οράματα της εταιρείας. Να φέρει την ΑΙ τεχνολογία πιο κοντά στους χρήστες της.

Άλλες λειτουργίες και ατελείωτο gaming

Όπως είναι λογικό, ένα τέτοιο τεχνολογικό δημιούργημα έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για τον επεξεργαστή του, 8s Gen 3. Η απόδοση ισχύος του επιτρέπουν να ανταποκρίνεται ακόμα και στους υψηλότερους φόρτους, ενώ το μυστικό του είναι ότι παράγει λιγότερη θερμότητα, καταναλώνονται λιγότερη ενέργεια, όπως είδαμε και σε πείραμα που έγινε μπροστά μας στη σκηνή, αλλά και μετά την παρουσίαση όπως είδαμε από κοντά όλα τα προϊόντα της σειράς.

 

realme3

 

Στο τελευταίο  βέβαια αξίζει να προσθέσουμε και το Iceberg Vapor Cooling System το οποίο ενισχύει σημαντικά την αποδοτικότητα του τηλεφώνου κρατώντας το σε χαμηλή θερμοκρασία, άρα και σε υψηλές αποδόσεις.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σειρά realme GT6 είναι το κινητό εκείνο που θα λατρέψει κάθε gamer, καθώς χάρη στα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά και της λειτουργείας Geek Power Tuning, μπορεί ο χρήστης να ρυθμίζει την συχνότητα GPU ανάλογα με τις αποδόσεις του gaming.

 

realme4

 

Μετά από μια τόσο δυνατή παρουσίαση και όλα είδαμε στο Μιλάνο, έγινε σαφές ότι η realme έχει πλέον σοβαρές βλέψεις στις νέες της κυκλοφορίες, έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στις λεπτομέρειες που θα καθορίσουν το μέλλον μας.

Με την ΑΙ τεχνολογία στο πλευρό της και έναν υπέροχο τρόπο να τη φέρει πιο κοντά στο αγοραστικό κοινό, είναι δεδομένο ότι το realme GT 6 θα κερδίσει πολλούς φίλους με τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει στην εμπειρία της κάμερας αλλά και του ατέρμονου gaming.

 

realme5

 

Για όποιον έχει αμφιβολίες για το αν το realme GT6 είναι το flagship killer του 2024, δεν έχει παρά να το δοκιμάσει. Δεν θα χάσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved