Το GT 6 της realme έφερε το μέλλον στα χέρια μας

Με κορυφαίο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά υψηλής και προσεγμένης κατασκευής, δικαίως γίνεται η ναυαρχίδα των smartphones για το μέλλον που μόλις έφτασε.

Αν κάποτε μιλούσαμε για δυνατότητες στα smartphones νέας γενιάς, μπορούμε να πούμε υπεύθυνα πως αυτή η εποχή έχει παρέλθει. Γιατί τα smartphones σήμερα, με βάση τις ανάγκες μας και τη χρήση του, δεν αξιολογούνται μόνο από τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρουν αλλά και από κάτι ακόμα πολύ βασικό: την ομαλή λειτουργία τους χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής.

 

realme1

 

Η ναυαρχίδα της realme, το GT6, ανήκει ξεκάθαρα στη νέα αυτή γενιά των smartphones του μέλλοντος. Που όχι μόνο προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και δυνατότητες, αλλά που χάρη στην προσεγμένη και λεπτομερή κατασκευή, φρόντισαν να πάρουμε στα χέρια μας  ένα πολυεργαλείο που θα αντέξει, που δεν θα «λαγκάρει», δεν θα κολλήσει, δεν θα αντιμετωπίσει υπερθέρμανση και πολλά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει και μάλιστα σε μεγάλους παίκτες στο κομμάτι του smartphone. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

 

realme2

 

Ο πυρήνας της επιτυχίας

Το πρώτο που θα λατρέψει κάθε smartphone geek -αλλά και όσοι θέλουν οι αγορές τους να αξίζουν- είναι ο ισχυρός πυρήνας του. Το realme GT6 «τρέχει» με τον Snapdragon 8s τρίτης γενιάς (Gen3) και διαθέτει Geek Power Tuning (για όσους παίζουν φουλ παιχνίδια) και λειτουργία GT Boost, ενώ παράλληλα διαθέτει πυρήνα x4  prime  3.0GHz. Τι σημαίνουν αυτά; Αδιάκοπο multitasking. Θα μπορείς ν να κάνεις όλες τις εργασίες στο κινητό σου με αμείλικτη ισχύ και απόδοση, λειτουργώντας σε υψηλή ενέργεια, χωρίς να βλέπεις σελίδες να κολλάνε, εφαρμογές να καθυστερούν και το κινητό να ζεσταίνεται στο χέρι σου. Ειδικά κατασκευασμένο για να μπορείς να κάνεις τόσα πολλά και ακόμα περισσότερα, χωρίς να ανησυχείς ποιες εφαρμογές πρέπει να κλείσεις για καλύτερη απόδοση. Και μιας και το έφερε η κουβέντα…

Ποτέ ξανά υπερθέρμανση

Όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς την προσθήκη του Iceberg Vapor Cooling System. Το realme GT6 διαθέτει ένα κορυφαίο στον κλάδο 1.014mm2 3D tempered dual VC που σχεδιάστηκε για να κάνει καλύτερο το σύστημα ψύξης στο κινητό σου.  Πέρα από το παραπάνω υπάρχουν συνολικά -κρατήσου- εννιά διαφορετικά στρώματα ψύξης, όπου ο ειδικός σχεδιασμός τους θα φροντίσει να μην υπερθερμανθεί ποτέ το τηλέφωνο. Υπάρχουν από διπλές θαλάμες ατμών μέχρι τζελ ψύξεων και φύλλα χαλκού γραφίτη, που ακόμα και αν παίζεις παιχνίδι με μεγάλη απαίτηση γραφικών και ταυτόχρονα βλέπεις επεισόδιο online, δεν πρόκειται να νιώσεις το τηλέφωνο να ζεσταίνεται.

 

realme3

 

Η πιο φωτεινή οθόνη όλων των εποχών

Ξεκινάμε με αυτή τη δήλωση: Με μέγιστη φωτεινότητα 6000nit, είναι η καλύτερη οθόνη κάτω των 1000ευρώ που θα βρεις σήμερα στο εμπόριο. Σχεδιασμένη ειδικά για εξαιρετική ορατότητα σε εξωτερικούς όρους, θα διαπιστώσεις μέγιστη ευκρίνεια και φωτεινότητα με εκπληκτικά στοιχεία, ακόμα και αν τοποθετήσεις το κινητό κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο. Υποστηρίζει επίσης Dolby Vision και Pro-XDR στα άλμπουμ των φωτογραφιών σου, σε σημείο που οι εικόνες θα φαίνονται σχεδόν κινηματογραφικές.

 

 

H GT 6 της realme συνοδεύεται από πιστοποίηση SGS Five-star Sunlight-Readable Display που εκτός από μέγιστη φωτεινότητα, προσφέρει τόσο ομαλότητα όσο και φροντίδα για τα μάτια σου. Ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση, δεν θα τα νιώσεις κουρασμένα ή να θολώνουν. Και αυτό δεν είναι που θέλουμε όταν περνάμε χρόνο με το smartphone μας; Η realme χρησιμοποιεί την μέθοδο dimming με προηγμένη εξασθένιση 2160Ηz PWM, μιλάμε δηλαδή για ακίνδυνη οθόνη σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό, με αποτέλεσμα να μην τρεμοπαίζουν και καταπονούνται τα μάτια σου. Ιδιαίτερα χρήσιμο πριν την βραδινή κατάκλιση. Είναι επίσης η 1η οθόνη προστασίας ματιών SGS AI.

 

realme4

 

Ατελείωτο gaming χάρη στην κορυφαία απόδοση

Το realme GT 6 δεν θα μπορούσε να μην δώσει αξία στο gaming, βάζοντάς το σε μία ολοκαίνουργια εμπειρία, όχι μόνο χάρη στο πιο πρόσφατο chip  Qualcomm8s Gen 3, αλλά και χάρη στην λειτουργία Geek Power Tuning. Αρχικά το GT 6 είναι εξοπλισμένο με 16GB RAM LPDDR5X και έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου Overclocked UFS4.0. Θες μεγάλη ταχύτητα σε παιχνίδια; Θέλεις γρήγορο ρυθμό προβολής στα μεγάλα αρχεία που κατεβάζεις στο κινητό σου; Όλα γίνονται γρήγορα και χωρίς δυσκολίες.

 

realme5

 

Για τους καθαρούς gamers, το Geek Power Tuning σε αφήνει να προσαρμόσεις τη συχνότητα της λειτουργίας κάθε πυρήνα CPU ανάλογα με τη χρήση σου. Μειώνεις δηλαδή τη συχνότητα για να εξοικονομήσεις ενέργεια στα παιχνίδια που χρειάζονται χαμηλή απόδοση και αυξάνεις για εκείνα που θέλουν υψηλότερη επίδοση. Όλα αυτά με την λειτουργία ρύθμισης GPU και χωρίς ανησυχία για υπερθέρμανση χάρη στο Iceberg Vapor Cooling System.

 

Όσκαρ Φωτογραφίας

Το κομμάτι φωτογραφία και social media είναι άμεσα συνυφασμένο και για τις καλύτερες δυνατές φωτογραφίες, χρειάζεται η καλύτερη δυνατή φωτογραφία. Το  GT 6 της realme είναι camera killer. Ξεκινάμε με το βασικό «τρικάμερο» 50ΜP με την κύρια να διαθέτει αισθητήρα Sony LYT-808. Εξαιρετικό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τηλεφακό 50MP όπου θα κάνει τόσο τα πορτρέτα όσο και τα τοπία μοναδικά με εξαιρετική ποιότητα, ενώ η εγγραφή βίντεο Dolby Vision είναι ξεκάθαρα για Όσκαρ Φωτογραφίας.

 

realme6

 

Η realme πέτυχε την άριστη αποτύπωση χάρη στο HyperTone Image Engine όπου ένας αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης επεξεργάζεται δεδομένα εικόνας βελτιώνοντας την ποιότητα χωρίς να υπάρχουν απώλειες σε στοιχεία και χρώματα. Αυτό, γίνεται δυνατό χάρη στην αντίθεση που δημιουργείται και ενισχύεται αποκλειστικά για το GT 6 , με αποτέλεσμα η κάθε φωτογραφία που βγάζεις να μοιάζει με έργο τέχνης. Οι τέσσερις λειτουργίες περιλαμβάνουν την street mode με τεχνολογία auto-zoom και αλγόριθμο σταθεροποίησης, όπου η εικόνα να αποτυπώνεται άμεσα, καθαρά και αβίαστα, την λειτουργία πορτρέτου με λήψεις 1x και 2x όπου δίνει ομαλό βάθος στην εικόνα και μέτρια ωραιοποίηση προσώπου σε σημείο που το πορτρέτο δείχνει να τραβήχτηκε από επαγγελματία φωτογράφο και την γρήγορη λήψη με καθυστέρηση κλείστρου και ακρίβεια 200ms, που σημαίνει ότι ένα μόνο πάτημα αρκεί για να αποθανατίσεις άμεσα το στιγμιότυπο, με υψηλή ευκρίνεια και χωρίς καθυστερήσεις.

Όχι δεν ξεχάσαμε την τέταρτη όπου η νυχτερινή λειτουργία φέρνει μαζί της την πρώτη λειτουργεία νυχτερινής όρασης ΑΙ με προηγμένο αλγόριθμο νυχτερινού βίντεο, όπου ανάλογα με το πόσο σκοτεινό είναι το περιβάλλον τριγύρω σου, το GT 6 καταγράφει  καθαρά βίντεο,  με την λειτουργία να ενεργοποιείται αυτόματα. Οπότε είτε είσαι σε συναυλία, είτε βγάζεις ένα νυχτερινό στιγμιότυπο σε εξαιρετικά σκοτεινό χώρο, δεν πρόκειται να απογοητευτείς.

 

realme8

 

Η φόρτιση της νέας εποχής

Η μπαταρία είναι πάντα πρόβλημα και ειδικά με τη χρήση που κάνουμε σήμερα. Μάλλον ήταν πρόβλημα. Η μαζική μπαταρία 5500mAh προσφέρει έστω και 46 ώρες ομιλία και 8 ώρες παιχνιδιού υψηλών απαιτήσεων. Χάρη στην ισχύ της dual cell το GT 6 μπορεί να φορτίσει στο 50% σε δέκα(!) λεπτά και να φτάσει στο 100% στα 28 λεπτά. Με φόρτιση μισής ώρας μπορείς να κάνεις χρήση 2 ημερών, ενώ με τα 38 επίπεδα προστασίας, η μπαταρία φορτίζει με ασφάλεια μέχρι και σε συνθήκες ψύχους -17 βαθμών Κελσίου.

 

realme9

 

Smartphone στολίδι

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την κομψότητα και το design. Έχουμε γυαλιστερή μεταλλική υφή καθρέφτη, ενίσχυση υφής και την πιο προηγμένη ανακλαστικότητα της βιομηχανίας. Με προηγμένη τεχνολογία υπάρχει ένα πάντρεμα στην τεχνολογία και την χειροτεχνίας που αναδεικνύει στην αντίθεση σε φωτεινή και ματ μεταλλική υφή, έχοντας ως αποτέλεσμα επίσης τον πρώτο νανο0καθρέφτη της βιομηχανίας στο πίσω κάλυμμα. Είναι χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο κομψά smartphones που σχεδιάστηκαν ποτέ.

 

realme10

 

Σε έναν κόσμο που οι ανάγκες μεγαλώνουν και που το smartphone μας καλείται να ανταπεξέλθει μαζί με εμάς στις καθημερινές εργασίες της ημέρας, θέλουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Χωρίς ανησυχίες για την επίδοση, με ισχύ και προστασία, με μπαταρία που αντέχει, με φωτογραφίες και βίντεο που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Δικαίως το GT 6 της realme γίνεται η αρμάδα των smartphones που μας οδηγεί σε μία νέα εποχή. Και η εποχή αυτή είναι εδώ. Τώρα. Και την κρατάς στα χέρια σου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved