Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς κάθε φορά που βάζουμε τα κάρβουνα στη φωτιά, προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να κάνουμε το ψήσιμο ακόμη πιο μοναδικό. Και εδώ που τα λέμε, δεν μας χαλάει και καθόλου. Όμως η ψησταριά, το όπλο της όλης διαδικασίας, είναι το άλφα και το ωμέγα.
Στην περίπτωση του Kudu Grill, μίας ψησταριάς νέας τεχνολογίας, ο κανόνας είναι ένας: δεν χρειάζεται να στοιβάζεις όλα τα πράγματα μαζί για το μπάρμπεκιου. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει σχεδιασμένη θέση για τις μπριζόλες, τα λουκάνικα, τα μπιφτέκια, τις πατάτες, τα λαχανικά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ψηθεί στη σχάρα χωρίς κόπο. Στο Kudu δεν έχεις μόνο τρεις διαφορετικές εστίες, αλλά μπορείς να ρυθμίσεις και το ύψος τους για την επαφή με την φλόγα, αναλόγως του ψησίματος που θέλεις να κάνεις. Έτσι ώστε η κεντρική εστία με τα κάρβουνα να παραμένει ίδια, αλλά το ψήσιμο να διαφέρει αναλόγως το φαγητό που έχεις πετάξει πάνω στα κάρβουνα. Ξέρεις πως το λένε αυτό στη γλώσσα του ψήστη; Κερδίζω χρόνο.
Διάβασε εδώ πως θα ψήσεις σωστά τα πάντα.
Και δεν είναι πως δεν ψήνουμε το καλοκαίρι. Σωστά;