Κανείς δεν λάτρεψε το junk food όσο ο Shaquille O’Neal

Σε τέτοιο σημείο που πλέον είναι ιδιοκτήτης σε μια σειρά από εστιατόρια.

Για να μπορέσει να χορτάσει ένας άνθρωπος σαν τον Shaq, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλυφθεί από ένα γεύμα. Στις καλές του εποχές όταν ακόμη χτύπαγε την μπάλα στο παρκέ, ο Shaq κατανάλωνε τιτάνιες μερίδες, πράγμα που δεν κάνει και εντύπωση αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθός του.

Η ατάκα του Jeff Bezos που έκανε τον Diesel επιτυχημένο επιχειρηματία

Όμως οι παίκτες του ΝΒΑ καίνε μπόλικες θερμίδες, συν το γεγονός ότι κάποιες αδυναμίες μένουν. Ακόμα και όταν έχεις σταματήσει το μπάσκετ. Στην περίπτωση του Shaq, το κοτόπουλο μπάρμπεκιου παραμένει από τα αγαπημένα του και δεν ξέρουμε καν πόσα κοτέτσια πρέπει να φάει για να χορτάσει. Όταν η αγάπη για το φαγητό γίνεται επιχειρηματικότητα, εκεί συναντάς τον Shaquille O’Neal. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι διαθέτει.

 

cooking with shaq ftr

 

Αρχικά η μεγάλη του αγάπη είναι το Big Chicken στο οποίο δίνει και δικαιώματα για το franchise. Γιατί; Γιατί όταν αναφέρει πολύ σωστά ότι ο κόσμος πάντα θα λατρεύει το κοτόπουλο, έχει απόλυτο δίκιο. Το Big Chicken κάνει χρυσές δουλειές και απαριθμεί εστιατόρια σε 16 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ. Επίσης φαίνεται και ιδιαίτερα λιγουρετικό. Αλλά δεν είναι μόνο το κοτόπουλο. Από την περίφημη πιτσαρία Papa John’s, ο Shaq είναι ιδιοκτήτης 9 καταστημάτων.

O emo-Shaq κάνει το Halloween να τρέμει

Ο O'Neal προφανώς θα είχε στην κατοχή του και εστιατόριο Krispy Kreme, με το franchise να είναι διάσημο για τα φρέσκα ζεστά ντόνατς του, τα ροφήματα, το παγωτό και για τα milkshakes. Μάλιστα είχε σχολιάσει ότι ένας από τους καλύτερους πελάτες του είναι ο Charles Barkley.

 

SHAQXPAPAJOHNS 125

 

Τέλος υπήρξε μέτοχος στα μπεργκεράδικα Five Guys που είναι μία από τις πιο παλιές αλυσίδες στην Αμερική, με τον Shaq να έχει επενδύσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια. Έχει πουλήσει πλέον το μερίδιό του, αλλά κατάφερε να αποσβέσει χρήματα από τις επενδύσεις του.

 H «Hawk Tuah Girl» γνώρισε τον Shaq και δεν θα πάει καλά αυτό

 

Παρότι ασχολείται με πολλές και διαφορετικές επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν από την ένδυση μέχρι τα αρώματα, ο Shaq πάντα θα αγαπάει το φαγητό περισσότερο. Και εδώ που τα λέμε δεν το κρύβει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved