Τα μοναδικά σημεία που κοιτάζει μία γυναίκα στην εμφάνισή σου

Αν πιστεύεις ότι ρόλο παίζει το πορτοφόλι, τότε είσαι βαθιά γελασμένος.

Πολλές φορές σε μία ανδρική παρέα πέφτει το δίλημμα: Στήθος ή οπίσθια; Τι είναι αυτό που ελκύει τους άνδρες σε μία γυναίκα; Η προσωπικότητα παίζει ρόλο, το βλέμμα επίσης, το όμορφο χαμόγελο και φυσικά το καλογυμνασμένο σώμα. Όμως έχουμε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που ελκύει τις γυναίκες; Ποια είναι τα σημεία που κοιτάζουν πρώτα σ’ έναν άνδρα; Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Χέρια

Τα περιποιημένα άκρα και ένας γυμνασμένος πήχης είναι σημαντικά για έναν άνδρα. Τα χέρια είναι ένα σημείο που πολλές γυναίκες παρατηρούν και οφείλεις να τα αναδεικνύεις με κάθε ευκαιρία.

 

 

Μάτια

Οι γυναίκες προσέχουν τα μάτια. Ένα όμορφο χρώμα σίγουρα δίνει μεγάλο boost αλλά μεγάλη σημασία έχει το βλέμμα. Ένα καθαρό και ευθύ βλέμμα καθηλώνει κάθε γυναίκα και δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

Στήθος

Ένα γυμνασμένο στήθος είναι σημάδι αρρενωπότητας και δύναμης. Στοιχεία που δεν αφήνουν ασυγκίνητη καμία γυναίκα. Οπότε κάποιες παραπάνω επαναλήψεις στον πάγκο είναι επιβεβλημένες.

 

 

Χαμόγελο

Ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο πάντα κερδίζει τον κόσμο. Πόσο μάλλον μία γυναίκα που τα παρατηρεί όλα. Μην παραλείπεις λοιπόν τη στοματική σου υγιεινή και οι επισκέψεις στον οδοντίατρο οφείλουν να είναι πιο συχνές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved