Πέντε ταράτσες για κοκτέιλ στην καρδιά της Αθήνας

Ακόμα και αν οι διακοπές σου ακόμη αργούν, οι παρακάτω ταράτσες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις. 

1 SHARES

Καλοκαίρι στην Αθήνα και τι είναι αυτό που ζητάμε; Μικρά διαλλείματα χαράς για να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το θέρος. Έτσι, πότε δεν θα σταματήσουμε να αναζητάμε ωραίες ταράτσες, διαχρονικά θα βρίσκονται στη λίστα μας και για αυτό ψάχνουμε και τις ωραιότερες. Παρακάτω θα βρεις ταράτσες για εσένα που αγαπάς την έξοδο στα ψηλά.


Retiré Bar

Πρόκειται για την ταράτσα του Ergon House Athens και είναι μια πραγματική αστική όαση με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και αυτό από μόνο του θα αρκούσε για να την επισκεφθεί κάποιος. Όμως θα βρεθεί σε έναν χώρο που έχει ελιές και φυτά απολαμβάνοντας τα ωραία κρασιά από τον εγχώριο αμπελώνα και δροσερά κοκτέιλ που επιμελείται η πολύπειρη ομάδα του μαγαζιού.

Μητροπόλεως 23, Αθήνα,  τηλ. 210 0109090

Foundry

Βρίσκεται στην αγαπημένη γειτονιά του Ψυρρή και αποτελεί έναν οικολογικό παράδεισο με εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και ζεστή αθηναϊκή φιλοξενία. Η ταράτσα του Foundry έχει κήπο με πάνω από 30 διαφορετικά είδη φυτών, δέντρα και βότανα. Θα βρεις καλή πίτσα και ανάμεσα στα άλλα και signature cocktails για να περάσεις ένα ωραίο βράδυ στην Αθήνα.

 Σαρρή 40, Αθήνα, τηλ. 690 8688004

Olympias Rooftop Bar

Βρίσκεται στη γωνία με τη Σοφοκλέους φέρνει κάτι από παλιά Αθήνα, αλλά κυρίως φέρνει δροσιά στις νύχτες σου. Εδώ θα βρεις σύγχρονη αισθητική και μια fine drinking εμπειρία. Θα βρεις επίσης νόστιμα πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο μαζί με εύγευστα κοκτέιλ. Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός και ο Υμηττός ξεκουράζουν στο μάτι και προτείνουν μια όμορφη άποψη του κέντρου της Αθήνας.

Αθηνάς 57, Αθήνα, τηλ. 210 3248507

Buena Vista Social Bar

Είναι ωραία να βρίσκεσαι στο κέντρο της Αθήνας και να πιστεύεις ότι είσαι κάπου εξωτικά, η συγκεκριμένη ταράτσα βρίσκεται στο Μοναστηράκι που θυμίζει Καραϊβική και είναι αυτό που πρέπει για μια βραδινή έξοδο με καύσωνα. Η τροπική ταράτσα του Buena Vista Social Bar με τα έντονα χρώματα είναι ιδανική για ένα καλό κοκτέιλ.

Αγίου Φιλίππου 7, Αθήνα, τηλ. 210 3210017

Attic

To Attic βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας σε μια ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και σχεδόν ολόκληρη την Αττική. Στο Attic μπορείς να απολαύσεις από το πρωί τον καφέ και το brunch σου το απόγευμα με ένα aperitif, να κάνεις κούνια βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, και το βράδυ να αφεθείς στους ρυθμούς της μουσικής με ένα signature  Attic Cocktail με φόντο την Ακρόπολη. Θα βρεις έναν πολύ ενδιαφέρον κατάλογο στα κοκτέιλ και στο φαγητό.

Ερμού 86, Αθήνα, τηλ. 694 0889988


1 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved