Γιατί το Super Mario Party Jamboree κάνει την καθημερινότητά μας πιο ενδιαφέρουσα και «έντονη»

Εκεί που το Super Mario Party δεν σταματά.

Αισθανόμαστε τυχεροί και πραγματικά ευλογημένοι που το Nintendo Switch κατάφερε να… ξυπνήσει τη νοσταλγία μας, φέρνοντας ξανά στη ζωή τον θρυλικό Super Mario. Είτε με νέες, είτε με παλιές αλλά remastered περιπέτειες, ο άλλοτε Jumpman της Nintendo, είναι ξανά εδώ και βρίσκει συνεχώς λόγους να απασχολεί την καθημερινότητά μας.

Όταν ο Mario γνώρισε και άλλα mini-games

Σε μια εποχή που η διασκέδαση γίνεται όλο και πιο ψηφιακή, o Super Mario παραμένει στον δικό του κόσμο, αυξάνοντας όμως την ποσότητα των δυνατοτήτων του, μπαίνοντας σε μια ατέρμονη περιπέτεια γεμάτη μικρές δοκιμασίες ή αλλιώς mini-games. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα του Super Mario Party Jamboree.

 

 

Πρόκειται για το videogame που έρχεται να τονώσει την καθημερινή gaming εμπειρία μας, με τον πιο ζωντανό και χαρμόσυνο τρόπο, θυμίζοντάς μας τις ημέρες εκείνες που καιγόμασταν στο αυθεντικό Super Mario Party του Ν64. Έχοντας πάνω από 100 μοναδικά mini-games, η ρουτίνα μας μετατρέπεται σε ένα διαρκές πάρτυ, όπου το γέλιο και ο ανταγωνισμός πρωταγωνιστούν, όπως και η όρεξη για πειράγματα και άπειρο δούλεμα.

Εδώ που τα λέμε, όταν έχεις φέρει την παρέα σπίτι, ποιος ο λόγος να μην «καείτε» στο Super Mario Party Jamboree;   

Μια ευκαιρία για αληθινές συνδέσεις

Η πρώτη και κύρια πτυχή που καθιστά το Super Mario Party Jamboree μια ακαταμάχητη επιλογή για τον σύγχρονο άντρα είναι η κοινωνική ενέργεια που προσφέρει διαχρονικά ως στυλ παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται να είσαι φανατικός gamer, αλλά και απλώς κάποιος που θέλει να περάσει αποδοτικά και ευχάριστα τον χρόνο με φίλους, ώστε να αντιληφθείς πως το videogame αυτό έχει μια μοναδική ιδιότητα: Να φέρνει τον κόσμο κοντά, συνδέοντας έως και τέσσερις παίκτες σε έναν γύρο όπου δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς.  

 

bros12

 

Αν ψάχνεις με λίγα λόγια έναν καλό λόγο να συσφίξεις φιλίες, να περάσεις αστείες στιγμές που να θυμίζουν τα νιάτα σου, με πνεύμα ανταγωνισμού, τότε το Super Mario Jamboree του Nintendo Switch είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί.

Από κλασικά board games μέχρι συνεργατικά challenges, οι προκλήσεις και οι εντάσεις του παιχνιδιού φτάνουν τη διασκέδαση σε δυσθεώρητα επίπεδα, όντας η καλύτερη αποφόρτιση μετά από μία κουραστική ημέρα.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Super Mario Party Jamboree

Ένας από τους κύριους λόγους που κάνουν το Super Mario Party Jamboree ξεχωριστό είναι η τεράστια ποικιλία mini-games, με 110 προκλήσεις που απαιτούν κάθε είδος δεξιότητας και στρατηγικής, με κάθε γύρο να είναι διαφορετικός και -κυρίως- καθόλου κουραστικός.

Από γρήγορα και εύκολα παιχνίδια δράσης μέχρι προκλητικές δοκιμασίες στρατηγικής, τα μίνι αυτά παιχνίδια προσφέρουν τη δυνατότητα διαφορετικών στυλ παιχνιδιού, κρατώντας πάντα το ενδιαφέρον ζωντανό.

 

bros456

 

Εκτός βέβαια από το κλασικό mode του παιχνιδιού, μπορείς να δοκιμάσεις τη multiplayer διάσταση των team-based modes, όπου εσύ και οι φίλοι σου παίζετε ως ομάδα απέναντι σε άλλες ομάδες. Εναλλακτικά, αν είσαι σε πιο ανταγωνιστική διάθεση, μπορείς να αφήσεις στο περιθώριο τις φιλίες και να αντιμετωπίσεις τους ίδιους τους φίλους σου σε μονομαχίες ή να δοκιμάσεις τα skills σου απέναντι σε παίκτες από όλο τον κόσμο μέσω του online multiplayer.

Ένα ακόμη βασικό πλεονέκτημα του Super Mario Party Jamboree είναι πολλές επιλογές customization, βάσει των οποίων μπορείς να επιλέξεις χαρακτήρες, modes και ρυθμίσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τη διάθεση, τη δική σου ή της παρέας σου. Θέλεις να κάνεις ένα χαλαρό παιχνίδι που δεν απαιτεί πολλή σκέψη; Υπάρχουν τα κατάλληλα modes γι' αυτό. Προτιμάς κάτι πιο έντονο και προκλητικό; Υπάρχουν τα παιχνίδια που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη. Εν ολίγοις, ετοιμάσου για ένταση.

Το μεγαλύτερο Mario Party όλων των εποχών

Το Super Mario Party Jamboree δεν είναι απλώς ένα ακόμη παιχνίδι της σειράς Mario Party, αλλά σύμφωνα με τη Nintendo, το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο Mario Party που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Με τον εκτενή κατάλογο μίνι παιχνιδιών και την προσθήκη νέων features, όπως οι νέοι τρόποι αλληλεπίδρασης των παικτών και η δυνατότητα προσαρμογής του παιχνιδιού ανάλογα με τις προτιμήσεις της ομάδας σου, το παιχνίδι αυτό είναι ένα σημείο καμπής για την κατηγορία των party games.

 

 

Τελικά, το Super Mario Party Jamboree δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά ένας τρόπος να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο έντονη, πιο ενδιαφέρουσα και κυρίως κοινωνική. Είτε έχεις ένα απόγευμα για να χαλαρώσεις με την παρέα, είτε αναζητάς έναν τρόπο να αποφορτιστείς μετά από μια κουραστική μέρα, το Jamboree διαθέτει όλα εκείνα τα εργαλεία για να το καταφέρεις.

Άσε το γέλιο και τη διάθεση να κυριαρχήσουν. Άνοιξε απλά το Nintendo Switch και θυμήσου πόσο ωραία περνούσες παίζοντας τη συγκεκριμένη σειρά videogaming. Γιατί αν το θες πραγματικά, το Mario Party δεν σταματά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved