H συνέχεια του Control φέρνει το Oldest House και το Agency

To FBC: Firebreak είναι το multiplayer της πιο αλλόκοτης Υπηρεσίας.

Μετά από έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο, με πολλές αλλαγές και αναβολές, η Remedy Entertainment αποκάλυψε τη συνέχεια του Control σε multiplayer. To FBC: Firebreak είναι για ομάδες των τριών που θα αντιμετωπίσουν τα κύματα των εχθρών με ένα ενδιαφέρον οπλοστάσιο όπλων. Για παράδειγμα, το trailer δείχνει ένα πυροβόλο όπλο με σκυθρωπό δηλητήριο και ένα όπλο με ένα έμβολo εκτόξευσης συνδεδεμένο στο μπροστινό μέρος για εναέριες επιθέσεις.

Δεδομένου ότι το FBC: Firebreak βρίσκεται στον ίδιο κόσμο με το Control (και το Alan Wake II), θα υπάρχουν περισσότερα για τους παίκτες να εξερευνήσουν se αυτό το σουρεαλιστικό μέρος. Το τρέιλερ παρουσίασε επικό πιστολίδι στο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ελέγχου FBC και το Oldest House, με οικείς ρυθμίσεις σε όσους έχουν παίξει το Control και το DLC του. Αλλά με τη διαφορετική προσέγγιση του παιχνιδιού, το FBC: Firebreak δεν προορίζεται να είναι μια άμεση συνέχεια του παιχνιδιού. Μάλλον κάτι σαν spin-off, ώστε να φανταστείς πώς θα λειτουργούσε η Υπηρεσία πριν την άφιξη της Jesse στο πρώτο παιχνίδι.

 

 

Ένα co-op project από το στούντιο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2021. Το Firebreak έχει ξεκάθαρα περάσει από ορισμένες βελτιώσεις από το αρχικό concept της Remedy που ανακοινώθηκε με την 505 Games. Εκείνη την εποχή, δούλευε επίσης σε ένα free-to-play co-op shooter με τον όμιλο Tencent, αλλά το παιχνίδι με την κωδική ονομασία Project Vanguard καταργήθηκε το 2023. Το δίδυμο προσπάθησε να ξανασκεφτεί το παιχνίδι ως premium τίτλο, αλλά και αυτό έπεσε στην άκρη του δρόμου.

Το FBC: Firebreak έχει προγραμματιστεί προς το παρόν να κυκλοφορήσει το 2025 για Xbox Series X|S, PC και PlayStation 5. Η Remedy ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα είναι στο Game Pass Ultimate και στο PC Game Pass κατά την κυκλοφορία, καθώς και στον Κατάλογο παιχνιδιών PlayStation Plus για μέλη Extra και Premium.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved