O Hans Zimmer υπογράφει την μουσική του νέου Dragon Age: The Veilguard

Και το αποτέλεσμα είναι τόσο επικό όσο θα περίμενε κανείς.

Eξαιρετικά τα νέα για τον πολυαναμενόμενο τίτλο της BioWare, που επιβεβαιώνει ότι ο Hans Zimmer συνέθεσε ολόκληρο το soundtrack του Veilguard με τον στενό του συνεργάτη Lorne Balfe.

Οι Zimmer (Batman Begins, Dune) και Balfe (Assassin's Creed: Revelations, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) έχουν μοιραστεί τους τίτλους σε μια σειρά από soundtrack βιντεοπαιχνιδιών, ξεκινώντας με το Call of Duty: Modern Warfare 2. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Zimmer έχει ενταχθεί σε ένα πρότζεκτ βιντεοπαιχνιδιών από το ‘‘FIFA 19’’ του 2018.

Όπως δείχνει το επιλεγμένο κομμάτι του theme, η μελωδία του είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να παραμένει καθαρή μέσω των αλλαγών στα όργανα και των μεγάλων και δευτερευόντων πλήκτρων, κάτι που θα κρατήσει τον κάθε παίκτη από εμάς στις κρίσιμες στιγμές. Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο έργο των Zimmer και Balfe που φτάνει στο κοινό.

 

 

Αυτή η τιμή θα πήγαινε σε ένα τρομακτικό κομμάτι κρυμμένο στο Dragon Age Selections From the Video Game Soundtrack, ένα box set τεσσάρων δίσκων βινυλίου με μουσική από τα παιχνίδια Dragon Age που κυκλοφόρησε η BioWare τον περασμένο Μάιο. Κρυμμένο στο τέλος ενός δίσκου μουσικής που συντέθηκε για DLC για το Dragon Age: Origins και το Dragon Age: Inquisition είναι το "D'read Koda", ένα γρήγορο, ατμοσφαιρικό κομμάτι που πιστώνεται στους Zimmer και Balfe. Το D'read Koda πιθανότατα σημαίνει κάτι σε μια από τις διαφορετικές γλώσσες φαντασίας του Dragon Age, αλλά μπορεί να είναι εξίσου ένα λογοπαίγνιο για το "Dreadwolf" - το όνομα που είχε τότε  το Veilguard πριν αποφασιστεί ο τίτλος.

Οι φανς θα μπορούν να προπαραγγείλουν το επίσημο soundtrack του Veilguard από τις 18 Οκτωβρίου στο iTunes και στο Amazon Music. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου, μία μέρα μετά την κυκλοφορία του Dragon Age: The Veilguard στις 31 Οκτωβρίου.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved