Το πρώτο Red Dead Redemption έφτασε στo PC 14 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Ποτέ δεν είναι αργά.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο του σε PS3 και Xbox 360 και ατελείωτες φήμες αργότερα, το Red Dead Redemption έρχεται επιτέλους και στον υπολογιστή. Μεγάλες στιγμές. Θα κυκλοφορήσει στο Rockstar Store, στο Steam και στο Epic Games Store στις 29 Οκτωβρίου μαζί με το Undead Nightmare για να μας θυμίσει πόσο το λατρέψαμε.

Η Rockstar ανέφερε ότι το RDR θα τρέχει σε έως και 144Hz σε εγγενή ανάλυση 4K, εάν μπορεί να το υποστηρίξει η οθόνη σου. Υπάρχει υποστήριξη για HDR 10 μαζί με οθόνες Ultrawide (21:9) και Super Ultrawide (32:9), ενώ θα μπορείς επίσης να παίξεις με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Υποστηρίζεται με τη μορφή NVIDIA DLSS 3.7 και AMD FSR 3. Το ίδιο ισχύει και για το NVIDIA DLSS Frame Generation, τις προσαρμόσιμες αποστάσεις σχεδίασης, τις ρυθμίσεις ποιότητας σκιάς και άλλα πράγματα που θα κάνουν τον John Marston ακόμα πιο «σύγχρονο» τεχνολογικά.

Η Rockstar έφερε το RDR στο PlayStation 4 και το Nintendo Switch πέρυσι, αλλά είναι η έκδοση για υπολογιστή που ο κόσμος περίμενε εδώ και καιρό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved