Starfield: Αξίζει να παίξεις το Shattered Space;

Μερικές σκέψεις αφού δοκιμάσαμε το πρώτο DLC του κολοσσού της Bethesda.

Με την άφιξη του Starfield και τις πρώτες εργατοώρες που δαπανήσαμε σε αυτό το σύμπαν απείρων δυνατοτήτων -κυριολεκτικά- η πρώτη ερώτηση που μας βασάνισε αφού κάναμε τα περισσότερα quests ήταν η παρακάτω: που κρύβονται οι Va’ruun και που θα βρούμε τον κόσμο τους.

Φυσικά από ένα σημείο και μετά, καταλάβαμε από το trailer πως η επιθυμία μας θα γινόταν πραγματικότητα. Αλλά το ερώτημα παραμένει. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι, γιατί αποσχίστηκαν από την υπόλοιπη ανθρωπότητα και υπάρχει πράγματι αυτό το Great Serpent στο οποίο πιστεύουν και αναμένεται να καταπιεί το σύμπαν σε ένα διαστημικό Ragnarok;

 

 

Το Shattered Space σε βάζει σε αυτόν τον κόσμο και σου παρουσιάζει δύο όψεις του νομίσματος. Που σημαίνει ότι δεν θέλουν όλοι οι Va’ruun να σπείρουν τον όλεθρο στο σύμπαν, αλλά κάποιοι βλέπουν επεκτατικά τα πράγματα, σε σημείο που κάποια πειράματα μπορούν να κοστίσουν. Και θα το αφήσουμε εδώ για να μην κάνουμε spoilers. Αυτό όμως που αξίζει να πούμε είναι πως μπορείς να έχεις πρόσβαση σε νέα όπλα, στολές και φυσικά διαστημόπλοια, που μέχρι τώρα για να τα αποκτήσεις μπορούσες μόνο να τα κουρσέψεις. Όλα είναι καλύτερα στο DLC, από το σύστημα μάχης και την συμπεριφορά των ΑΙ, μέχρι και το ίδιο το στόρι. Μην περιμένεις κάτι εξωφρενικό μιας και το DLC δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι μια καλή αρχή αν η Bethesda θέλει να πάει το στόρι ακόμα πιο πέρα.

Βυθίσου λοιπόν ακόμα παραπέρα με το νέο expansion που ήδη κυκλοφορεί για Xbox Series S | X και PC. Και καλή διασκέδαση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved