Οι τίτλοι video games που περιμένουμε τον Νοέμβριο του 2024

Πρόκειται για τον τελευταίο εκ των πιο «φορτωμένων» μηνών στο καλεντάρι, με τις εταιρείες να λανσάρουν το ένα ΑΑΑ μετά το άλλο και τους gamers να προσπαθούν πανικόβλητοι να βρουν χρόνο για να απολαύσουν τα παιχνίδια που έχουν στις λίστες τους.

Ο Νοέμβριος εξάλλου είναι παραδοσιακά ένας ακόμα μήνας που οι φίλοι των video games κάνουν… Πάσχα! Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μαζί μια ματιά στις κυκλοφορίες gaming του Νοεμβρίου για ένα τελευταίο τσεκ πριν την… καταιγίδα, έτσι ώστε να βεβαιωθείς πως δεν έχεις ξεχάσει κάτι για το οποίο θα μετανιώσεις εν καιρώ;

 

Mario & Luigi: Brothership (7 Νοεμβρίου / Switch)

2. Plaisio Gaming Τίτλοι

 

Η σειρά Mario & Luigi έχει τους δικούς της φανατικούς φίλους, έχοντας διαγράψει τη δική της πορεία τα τελευταία 20 χρόνια. Το Brothership είναι το έκτο κατά σειρά παιχνίδι της κι όπως και οι προκάτοχοί του ενσωματώνει στοιχεία RPG προσφέροντας μία ιδιαίτερη εμπειρία. Αυτό που ίσως να μη γνωρίζεις όμως, είναι πως πρόκειται για το πρώτο Mario & Luigi με πλήρως τρισδιάστατο gameplay και παράλληλα το πρώτο που κυκλοφορεί σε οικιακή κονσόλα (αφού όλα τα προηγούμενα είχαν εμφανιστεί σε handhelds – Game Boy Advance, DS και 3DS).

 

Metro Awakening (7 Νοεμβρίου / PlayStation VR2, Meta Quest, Steam VR)

3. Plaisio Gaming Τίτλοι

 

Μία πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία, το Metro Awakening είναι ένα FPS που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε συστήματα VR. Όπως θα κατάλαβες προφανώς πρόκειται για spin-off της σειράς Metro και χρονικά τοποθετείται πριν τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού της, Metro 2033. Πρωταγωνιστής είναι ο Sedar, ένας γιατρός που περιπλανιέται στα θεοσκότεινα τούνελ του μοσχοβίτικου μετρό, του μεγαλύτερου πυρηνικού καταφυγίου στον κόσμο, αναζητώντας τη γυναίκα του κι αν θες τη γνώμη μας, δεν υπάρχει καλύτερο σκηνικό για να απολαύσεις μία VR εμπειρία gameplay σε όλο της το μεγαλείο.

 

Slitterhead (8 Νοεμβρίου / PlayStation, Xbox, PC)

4. Plaisio Gaming Τίτλοι

 

Το Slitterhead είναι ένα παιχνίδι που μας έπιασε απροετοίμαστους. Προέρχεται από τη νεοσύστατη Bokeh Game Studio και πρόκειται για ένα action adventure με στόρι που όσο να ‘ναι σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ο παίκτης, λέει, αναλαμβάνει τον ρόλο του Hyoki, μίας οντότητας που τριγυρνά στην πόλη του Kowlong (ξεκάθαρες οι επιρροές από Χονγκ Κονγκ) ξεπαστρεύοντας Slitterheads, τέρατα που έχουν διεισδύσει στην κοινωνία έχοντας υιοθετήσει ανθρώπινη μορφή. Αν όλα αυτά δεν σου κέντρισαν το ενδιαφέρον, τότε ειλικρινά δεν ξέρουμε τι θα το κάνει.

 

LEGO Horizon Adventures (14 Νοεμβρίου / PlayStation, Switch, PC)

5. Plaisio Gaming Τίτλοι

 

Τα LEGO έχουν καταπιαστεί κατά καιρούς με ουκ ολίγα franchises, ενισχύοντάς τα με το πηγαίο χιούμορ, την πανέμορφη αισθητική και το πανέξυπνο gameplay τους. Μετά τα Star Wars, Batman, The Lord of the Rings, Harry Potter και τόσα άλλα, ήρθε κι η σειρά των Horizon! Το LEGO Horizon Adventures υπόσχεται action adventure gameplay υπό ισομετρική προοπτική με μία ενδιαφέρουσα μίξη εξερεύνησης και μαχών – με το weak point targeting των Horizon να είναι φυσικά παρόν! Η Alloy δεν θα μπορούσε να απουσιάζει φυσικά και σε περιμένει για να περιπλανηθείτε παρέα στον υπέροχο τούβλινο κόσμο των Horizon.

 

Path of Exile 2 (15 Νοεμβρίου / PlayStation, Xbox, PC)

6. Plaisio Gaming Τίτλοι

 

Το Path of Exile συγκέντρωσε το δικό του φανατικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια και έπειτα από μία δεκαετία, ήρθε η ώρα για το sequel του. Το Path of Exile 2 ανακοινώθηκε το 2019 και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ως εντελώς ξεχωριστή οντότητα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Το στόρι του θα εκτυλίσσεται σε έξι πράξεις και στο φινάλε ο παίκτης θα αποκτά πρόσβαση σε πάνω από 100 endgame χάρτες, ο καθένας με τα δικά του boss fights και modifiers. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν 240 active skill gems, 200 support gems, 12 κλάσεις με τρία ascendancies η καθεμία, 2000 skills και νέοι μηχανισμοί. Χαμός!

 

Microsoft Flight Simulator 2024 (19 Νοεμβρίου / Xbox, PC)

7. Plaisio Gaming Τίτλοι

 

Το Microsoft Flight Simulator 2024 έρχεται να διαδεχθεί την κυκλοφορία του 2020 και πιθανότατα θα πρόκειται για τον εντυπωσιακότερο εξομοιωτή ως τώρα, ανεξαρτήτως τύπου. Η Asobo Studio έχει κάνει τρομακτική δουλειά στον τομέα των γραφικών παρουσιάζοντάς μας την εντυπωσιακότερη ψηφιακή εκδοχή του πλανήτη μας ως τώρα, εκμεταλλευόμενη φυσικά πλήθος τεχνολογιών και πλατφορμών. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει νέους τύπους αεροσκαφών και μοντέλων, βελτιωμένο μοντέλο Φυσικής, ακριβέστερη απεικόνιση και λειτουργία συστημάτων καθώς και πληθώρα σεναρίων και εναλλαγή εποχών. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (20 Νοεμβρίου / Xbox, PC)

Μετά από σχεδόν 15 χρόνια ανάπτυξης και έχοντας καθυστερήσει να κυκλοφορήσει κατά μόλις 12 χρόνια, το S.T.A.L.K.E.R. 2 βρίσκεται προ των πυλών! Πρόκειται για τον τέταρτο τίτλο της σειράς και πρώτο μετά το Call of Pripyat του 2009 και όπως κι οι προκάτοχοί του θα μας μεταφέρει στη Ζώνη Αποκλεισμού του Τσερνομπίλ όπου τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά αφού μετά τη δεύτερη έκρηξη του 2006, μεταλλαγμένα πλάσματα, ραδιενέργεια και πάσης φύσεως ανωμαλίες την έχουν καταστήσει πραγματικά απαγορευμένη. Περί τα 64 τετραγωνικά χιλιόμετρα σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις με τις αποφάσεις σου να ορίζουν την τύχη σου. Το ‘χεις;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved