Το StarCraft: Remastered και το StarCraft II έρχονται στο PC Game Pass

Στις 5 Νοεμβρίου έρχοναι κοντά μας. 

Το StarCraft: Remastered και το StarCraft II: Campaign Collection έρχονται στο PC Game Pass, όπως ανακοινώθηκε από το Xbox στο Tokyo Game Show. Και οι δύο τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι στις 5 Νοεμβρίου σε οποιονδήποτε έχει συνδρομή PC Game Pass ή Game Pass Ultimate.

Το multiplayer και των δύο παιχνιδιών είναι ήδη δωρεάν για παιχνίδι σε υπολογιστές, αλλά αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να δοκιμάσουν και τα campaigns.  Το Starcraft II: Campaign Collection, για παράδειγμα, περιλαμβάνει περισσότερες από 70 αποστολές που προέρχονται από όλα τα διάφορα DLC, όπως το Wings of Liberty και το Heart of the Swarm, μεταξύ άλλων.

 

 

Το StarCraft: Remastered προσθέτει μερικά μοντέρνα καλούδια στο αρχικό παιχνίδι, όπως γραφικά 4K, βελτιωμένο ήχο και πρόσφατα σχεδιασμένους πίνακες κατάταξης. Αυτή η ενημέρωση κυκλοφορεί από το 2017, αλλά η διαθεσιμότητα του Game Pass θα παρουσιάσει τον εμβληματικό τίτλο στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS) του 1998 σε ένα νέο κοινό.

Αυτή δεν είναι η μόνη είδηση ​​με επίκεντρο τη Blizzard που έρχεται από το Tokyo Game Show. Το Overwatch 2 αποκτά (πιθανώς πολύ ακριβά) skins βασισμένα στο anime My Hero Academia, με την προσφορά να ισχύει από 17 έως 30 Οκτωβρίου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved