Το νέο trailer του Starfield Shattered Space Deep Drive ανάβει τις διαστημικές μηχανές

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο DLC στην τελική του ευθεία.

Το Shattered Space DLC του Starfield έρχεται ολοταχώς και τα νέα του στοιχεία, μπορεί να διορθώσουν μια μεγάλη γκρίνια που έχουν μέχρι τώρα οι παίκτες. Το Shattered Space πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2024, θα είναι το πρώτο DLC για το Starfield. Αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλά από τα μεγαλύτερα ελαττώματα του παιχνιδιού, όπως η έλλειψη χειροποίητων περιβαλλόντων και τα άλυτα μυστήρια του House Va'ruun. Ωστόσο, όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι μικρές αλλαγές σε σύγκριση με τη μεγαλύτερη αλλαγή μάχης του Starfield.

Σύμφωνα με το Shattered Space Deep Dive που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Bethesda Softworks, η μάχη σώμα με σώμα θα μπορούσε να ανανεωθεί πλήρως στο επερχόμενο DLC του Starfield. Το The Deep Dive αποτελείται από ένα δεκάλεπτο βίντεο στο YouTube στο οποίο ο κύριος δημιουργικός παραγωγός Tim Lamb και άλλοι προγραμματιστές αφηγούνται πλάνα του DLC, εξηγώντας μερικά από τα νέα πλάσματα, τους μηχανικούς του παιχνιδιού και τα στοιχεία ιστορίας που θα παρουσιαστούν στο Shattered Space. Χάνεται εύκολα, αλλά κατά τη διάρκεια ενός τμήματος του βίντεο που επικεντρώνεται στη μάχη, η φράση, "Στο βασικό παιχνίδι, υπήρχε πολλή εστίαση γύρω από τη μάχη με όπλα σε απόσταση...Στο Shattered Space, κλείνουμε αυτήν την απόσταση.".

 

 

Όσο για το main quest, η Bethesda είχε επιβεβαιώσει την επίσκεψη των πρωταγωνιστών στο Varuun Kai, όπου η υπόθεση θα λύσει πολλά μυστήρια που έχει ο κόσμος για εκείνους στο Settled Systems. Στην ανακοίνωσή της η Bethesda αναφέρει.

«Στο "Shattered Space", την πρώτη μεγάλη επέκταση του Starfield, οι παίκτες θα επισκεφθούν τον κόσμο του House Va'ruun για πρώτη φορά. Εξερευνήστε μια πλήρως χειροποίητη νέα τοποθεσία και ανακαλύψτε τα μυστήρια γύρω από τους οπαδούς του Great Serpent. Το House Va'ruun βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και οι άνθρωποί του χρειάζονται βοήθεια για να βρουν μια πορεία προς τα εμπρός. Όταν η ξαφνική παρουσία σας στον κρυφό πλανήτη τους θεωρείται από κάποιους ως θεϊκή παρέμβαση, εναπόκειται σε εσάς να αποκαταστήσετε το House Va'ruun και να αποφασίσετε τη μοίρα αυτής της μυστικοπαθούς φατρίας».

Το Starfield Shattered Space κυκλοφορεί 30 Νοεμβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved