Ξαναβγήκε το Age of Mythology και ετοιμάσου να χωρίσεις την κοπέλα σου

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, ο Arkantos χρειάζεται ξανά την βοήθειά σου.

Είναι η μοναδική περίπτωση που αν γυρίσει κάποιος να σου πει «βούλομαι», το μυαλό σου δεν πάει σε άγνωστο κείμενο των αρχαίων, αλλά στο διαμάντι της Microsoft Games που ακούει στο όνομα Age of Mythology.

Από την εποχή του Age of Empires που το αγαπημένο παιχνίδι στρατηγικής έκανε πάταγο σε όλο τον κόσμο, περιμέναμε την ιστορία του σε συνέχεια, από την αρχαιότητα, στο Μεσαίωνα και μετά στην εποχή της ανακάλυψης της Αμερικής – όπως και τα είδαμε. Όμως από την εποχή του Age of Empires 2, η εταιρεία είχε βάλει ήδη στα σκαριά τη μυθολογία.

Το Age of Mythology ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά και του αξίζει πολύ περισσότερη προσοχή. Είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει από τον Τρωικό πόλεμο και φτάνει μέχρι το Ράγκναροκ και την χαμένη Ατλαντίδα. Οι ήρωες της μυθολογίας μας κάνουν την εμφάνισή τους στο πλευρό του Arkantos, που προσπαθεί να εμποδίσει τον προδότη Ποσειδώνα να ελευθερώσει τους Τιτάνες και να τους επαναφέρει στην εξουσία.

 

 

Εξαιρετικό στόρι και ακόμα πιο εξαιρετικό αυτό το ταξίδι στη μυθολογία. Ξεκινώντας από την δική μας και μετέπειτα με την Αίγυπτο, την Σκανδιναβική και μετά με τους Ατλαντίδες στο expansion και τον γιο του Arkantos, που στηρίζει τους Τιτάνες. Σε κάθε turn της πόλης σου έπρεπε να διαλέξεις από έναν θεό που εκτός από την εύνοιά του, σου έδινε και τα ανάλογα units. Κάπως έτσι είδαμε από μινώταυρους και δράκους μέχρι τον Άργο με τα 1000 μάτια και τον δράκο από τα έγκατα της Γης της σκανδιναβικής μυθολογίας. Όλα ήταν φαντασμαγορικά και στην περίπτωση της δικής μας μυθολογίας, ακόμα και αυτές οι πινελιές από τον Τρωικό πόλεμο μέχρι το νησί της Κίρκης.

Το Age of Mythology λοιπόν επιστρέφει στις 4 Σεπτεμβρίου για Windows και Xbox Series S/X, με την ονομασία Age of Mythology: Retold. Με καλύτερα γραφικά και κάποιες επιπλέον λειτουργίες, θα θυμηθείς την εποχή που δεν άνοιγες βιβλίο για να ανοίξεις υπολογιστή.

 

 

Με το καλό να μας ξαναέρθει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved