Assassin’s Creed Shadows: Νίντζα ή σαμουράι;

Το νέο παιχνίδι της Ubisoft περιηγείται στα δύο διαφορετικά στυλ που θα καλεστείς να παίξεις.

Η φεουδαρχική Ιαπωνία δεν ήταν σε καμία περίπτωση μια ασφαλής χώρα, με τον κόσμο να ζει και να πεθαίνει κάτω από τους νόμους των σογκούν. Αυτό φυσικά πρόκειται να το δεις και στο νέο Assassin’s Creed Shadows που προσφέρει και σε αυτόν τον τίτλο δύο διαφορετικούς χαρακτήρες. Αλλά πραγματικά διαφορετικούς.

Για ένα stealth mode παιχνίδι, θα χειριστείς τη Naoe από τη γενιά των νίντζα του βουνού Ίγκα. Αυτό σημαίνει ό,τι ακριβώς μπορείς να φανταστείς. Ταχύτητα, εκπληκτικά parkour, δολοφονίες υπό τις σκιές και μέσα στη νύχτα και επιλογή όπλων που διέθεταν οι  νίντζα της εποχής. Και παρότι αυτό το gameplay είναι λίγο-πολύ η καρδιά των Assassin’s Creed, θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον η προσθήκη του Yasuke. Ιστορικό πρόσωπο, υπό τις διαταγές του Oda Nobunaga, το δικό του gameplay βασίζεται στη δύναμη και στις μάχες σώμα με σώμα. Ο Yasuke μπορεί να μην κινείται το ίδιο άνετα στις στέγες, αλλά καταστρέφει με την σπαθασκία κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο διάβα του.

Φυσικά ο κάθε εχθρός θέλει και διαφορετική προσέγγιση, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να αλλάζεις μεταξύ των χαρακτήρων ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός σου.

 

 

To παιχνίδια θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PS5, Xbox Series X & Xbox Series S και PC.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved