Έρχεται το ΝΒΑ2Κ25 και μαζί του όλες οι αλλαγές στο MyCAREER

Είσαι έτοιμος για την επόμενη δυναστεία του μπάσκετ;

Αν πιστεύεις ότι το MyCAREER δεν μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο στο ολοκαίνουργιο ΝΒΑ2Κ25 που καταφθάνει για PlayStation 5, Xbox Series X|S, και PC, τότε σίγουρα πρέπει να μάθεις τι ετοιμάζει η 2Κ για όλους εμάς. Είτε είσαι εξοικοιωμένος είτε όχι με το ΝΒΑ2Κ, όχι μόνο θα βρεις τις παρακάτω αλλαγές χρήσιμες, αλλά θα λατρέψεις και τον καινούργιο τρόπο που έρχονται να εξυπηρετήσουν εσένα, τον παίκτη σου αλλά και ολόκληρο το gameplay.

Πιο συγκεκριμένα, οι βελτιώσεις που θα δούμε θα έχουν να κάνουν με τα παρακάτω:

 MyPLAYER Builder: Το NBA 2K25 MyPLAYER Builder καλύπτει όλα τα διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και τις στρατηγικές προτιμήσεις με πολλούς διαφορετικούς τύπους για τον παίκτη σου. Το NBA 2K25 προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες για το Build ενός παίκτη, από ότι έχεις δει μέχρι σήμερα. Από Badges και Takeovers μέχρι πακέτα σε jump shots και signature dunks. Οι παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν το Build Tester και να συμμετάσχουν σε 3v3, 5v5 ή στη νέα επιλογή πρακτικής Freestyle για να κάνουν προεπισκόπηση και να βελτιώσουν το νέο τους Build.

Καινούργιο σύστημα Takeover: Δεν τα χορταίνεις; Ετοιμάσου για 72 διαφορετικά takeovers που συνοδεύονται με 14 διαφορετικά abilities.  Κάθε Takeover στοχεύει διαφορετικά χαρακτηριστικά και έχει πέντε επίπεδα, που κυμαίνονται από το Επίπεδο 1 όταν ένας παίκτης αρχίζει να…ζεσταίνεται μέχρι το Επίπεδο 5 όταν είναι τέρμα ζεστός και δεν χάνει πόντο. Καθώς οι παίκτες διαπρέπουν στο γήπεδο, ο μετρητής takeover γεμίζει, ενισχύοντας σταδιακά τα στοχευμένα χαρακτηριστικά καθώς οι παίκτες ανεβαίνουν στα πέντε επίπεδα. Μόλις ένας παίκτης φτάσει στο Επίπεδο 5, οι ικανότητές του κατάκτησης θα ενεργοποιηθούν αυτόματα και εάν χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά, μπορεί να τον κάνει τον πιο κυρίαρχο παίκτη στο γήπεδο για σύντομο χρονικό διάστημα.

Βελτιωμένα Badges: Τα badges στο NBA 2K25 είναι πιο εντυπωσιακά και περιεκτικά από ποτέ. Με τη λίστα να έχει τελειοποιηθεί σε 40 , το καθένα είναι πλέον εξίσου πολύτιμο και επιθυμητό. Η εξέλιξη του badge έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις ενέργειες ενός παίκτη εντός γηπέδου - όσο περισσότερο ένας παίκτης χρησιμοποιεί ένα σήμα τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει. Το NBA 2K25 θα εισαγάγει ένα νέο επίπεδο badges υψηλότερο από το Hall of Fame που ονομάζεται Legend. Επίσης θα δεις φέτος τα Badge Elevators που μπορούν να ενισχύσουν τα μεμονωμένα badges σε υψηλότερα επίπεδα και τα Cap Breakers για να αυξήσουν τις αξιολογήσεις χαρακτηριστικών πάνω από τα μέγιστα πιθανά "ανώτατα όρια".

Heart of a Dynasty: Το MyCAREER στο NBA 2K25 έχει να κάνει με την οικοδόμηση της επόμενης μεγάλης δυναστείας. Κατάταξη ενάντια στις καλύτερες δυναστείες στην ιστορία του ΝΒΑ, οι παίκτες θα αγωνιστούν για να κάνουν βαθιές σειρές πλέι οφ και να κερδίσουν πρωταθλήματα προκειμένου να ανέβουν στην κατάταξη της Δυναστείας και να χαράξουν την κληρονομιά τους πάνω από την καλύτερη. Πριν τα κερδίσουν όλα, οι παίκτες μπορούν να βάλουν τα θεμέλια της καριέρας τους και να ξαναζήσουν το ταξίδι του MyPLAYER στο NBA από το γυμνάσιο μέχρι τους αγώνες της FIBA ​​σε μια νέα ιστορία αναδρομής που ονομάζεται Heart of a Dynasty. Τέλος, τα Key Games επιστρέφουν και αναβαθμίζονται για να δίνουν στους παίκτες περισσότερες επιλογές και έλεγχο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προχωρούν στην καριέρα του MyPLAYER.

Εννοείται πως έρχονται και άλλα. Μείνε συντονισμένος!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved