Assosiated Press O Bronny δεν χρειάζεται τον LeBron για να διαπρέψει στα videogames

Αφού δεν τα καταφέρνει στο μπάσκετ, βγάζει λεφτά στο Call of Duty.

Είναι το πιο διάσημο «βύσμα» αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ και αυτό δεν είναι υπερβολή. Όταν έχεις πατέρα τον LeBron James, άλλωστε, και ειδικά από τη στιγμή που έχει βάλει σκοπό να παίξετε μαζί, οι πόρτες είναι παντού ορθάνοιχτες, ασχέτως αν πιστεύουμε ότι σε κάνα δυο χρόνια θα έχουν κλείσει οι περισσότερες.

 

Γενικά τον καταστρέφει ο LeBron αλλά ακόμα δεν το έχει πάρει χαμπάρι.

Ο Bronny James, χωρίς να είναι ο πιο ταλαντούχος, ενδεχομένως να μην είναι παίκτης επιπέδου ΝΒΑ -εκτός και αν δουλέψει και γίνει ένας καλός ρολίστας- κάθε φορά που πατάει παρκέ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκαλεί παροξυσμό.

Οι φίλαθλοι τον έχουν συμπαθήσει, ακόμα και αν ο μέσος όρος του στα πρώτα παιχνίδια του Summer League είναι κοντά στους 2-3 πόντους μ.ο. προκαλώντας μεγάλα ερωτηματικά για το αν θα βρίσκεται στο ρόστερ των Lakers ή απλά θα βρεθεί στη θυγατρική ομάδα τους, στην G-League.

Εδώ έγινε talk of the town το «αθόρυβο» θάψιμο που του έριξε Jaylen Brown. 

 

 

Brown & Tatum: To «happy end» που θα γίνει «to be continued»

Στο Call of Duty όμως διαπρέπει

Υπάρχει όμως ένας τομέας που διαπρέπει και δεν χρειάζεται τον διάσημο πατέρα του να κάνει του φτιάξει τον δρόμο. Ο ρούκι των Lakers, πήρε μέρος σε τουρνουά Call of Duty Modern Warfare III που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Encore Las Vegas και μάλιστα το κέρδισε, βάζοντας στον λογαριασμό του περίπου $10,000.

Μπορεί σε 3 παιχνίδια να έχει 6 στα 26 σουτ εντός πεδιάς και 0/12 τρίποντα, ωστόσο, το μεγάλο του efficiency στο Call of Duty μας δίνει ελπίδες ότι έρχονται καλύτερες μέρες για αυτόν. Όχι στο ΝΒΑ, αλλά στα first person shooter videogames ή έστω στο paintball.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved