Το Xbox Game Pass αυξάνει τις τιμές στις συνδρομές του

Προσθέτει ωστόσο και ένα standard οικονομικό πρόγραμμα.

Ώρα για τους λάτρεις του Xbox να προσαρμόσουν τα οικονομικά τους, μιας και το Xbox Game Pass αυξάνει τις τιμές φέτος σταδιακά. Όπως αναφέρει το engadget,  από τις 10 Ιουλίου, οι νέοι συνδρομητές θα χρεώνονται με την ενημερωμένη τιμή, ενώ οι τρέχοντες συνδρομητές θα δουν το κόστος να τίθεται σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο. Για τις ΗΠΑ, οι τιμές του Game Pass Ultimate θα αυξηθούν από 17 δολάρια το μήνα σε 20 δολάρια το μήνα, ενώ Το έτος πρόσβασης στο Game Pass Core θα μεταπηδήσει από 60 δολάρια στα 75. Η Microsoft παρουσίασε όλες τις περιφερειακές αυξήσεις σε ένα γράφημα.

 

xboxpass

 

Η Microsoft προσθέτει επίσης μια λιγότερο ακριβή επιλογή τον Σεπτέμβριο με το Xbox Game Pass Standard. Αυτό το σχέδιο προσφέρει πρόσβαση σε τίτλους Game Pass, αλλά χωρίς κάποια προνόμια του πακέτου Ultimate, όπως οι εκδόσεις της πρώτης ημέρας και το Xbox Cloud Gaming. Η τυπική επιλογή θα περιλαμβάνει online multiplayer, ορισμένες εκπτώσεις σε παιχνίδια και όλες τις άλλες δυνατότητες του προγράμματος Core. Θα κοστίζει 15 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ.

Η τελική αλλαγή είναι αυτό που μοιάζει με την αρχή του τέλους για το σχέδιο Xbox Game Pass . Αυτή η επιλογή δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για νέους πελάτες και εάν οποιοσδήποτε κάτοχος προγράμματος διακόψει την αυτόματη ανανέωσή του, θα πρέπει να επιλέξει διαφορετική επιλογή, εάν θέλει να το επαναλάβει.

Τον Φεβρουάριο η Microsoft ανέφερε ότι το πρόγραμμα είχε 34 εκατομμύρια συνδρομητές, με μόλις ωστόσο 9 εκατομμύρια νέους παίκτες να έχουν προστεθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό το σύνολο περιλαμβάνει το Core, το οποίο είναι το ανανεωμένο σχέδιο Xbox Live για την αναπαραγωγή διαδικτυακών παιχνιδιών με ελάχιστα άλλα προνόμια, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των νέων συνδρομητών είναι ακόμη μικρότερος.

Είναι μια εξαιρετική προσφορά για παίκτες που θέλουν να συμβαδίζουν με τον τεράστιο αριθμό νέων παιχνιδιών που κυκλοφορούν κάθε μήνα, αλλά δεν φαίνεται να συνδέεται με το κοινό με τον τρόπο που ήλπιζε η Microsoft.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved