Είσαι έτοιμος για ολοκαίνουργιο παιχνίδι Resident Evil;

Η Capcom ανακοίνωσε τη δέκατο παιχνίδι του franchise Resident Evil μέσα στο επόμενο καλοκαίρι.

Έχει περάσει καιρός  από τότε που είχαμε δει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Resident Evil. Και πάλι, είναι δύσκολο να κατηγορήσουμε την Capcom για αυτό, μιας και το Resident Evil: Village δημιούργησε έναν τόσο ψηλό πήχη για μελλοντικά σίκουελ σε σημείο που άλλαξε τα πάντα.

Η Capcom όμως  επιβεβαίωσε επιτέλους ότι το Resident Evil 9 είναι καθ' οδόν και ζήτησε από έναν βετεράνο σκηνοθέτη να δώσει τα φώτα του για το νέο παιχνίδι. Όπως αναφέρει το IGN,  η Capcom επιβεβαίωσε το νέο sequel που θα έρθει κοντά μας το επόμενο καλοκαίρι.

 

 

Ο σκηνοθέτης Koshi Nakanishi θα είναι υπεύθυνος για το νέο παιχνίδι Resident Evil. Ο Nakanishi έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρία στη σκηνοθεσία παιχνιδιών Resident Evil, συμπεριλαμβανομένων των Mercenaries 3D για το Nintendo 3DS, Resident Evil Revelations και Resident Evil 7: Biohazard. «Φτιάχνουμε ένα νέο Resident Evil», είπε ο Nakanishi. «Ήταν πραγματικά δύσκολο να καταλάβω τι να κάνω μετά το έβδομο, αλλά το βρήκα, και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται σημαντικό. Δεν μπορώ να μοιραστώ λεπτομέρειες ακόμα, αλλά ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι για την ημέρα που μπορέσω να το κάνω».

Η Capcom έχει εξαπολύσει έναν κατακλυσμό από remasters μερικών από τα μεγαλύτερα κλασικά παιχνίδια της. Η Capcom ανακοίνωσε επίσης την επανέκδοση του πρώτου Dead Rising που ονομάζεται Dead Rising Deluxe Remaster για το PlayStation 5 και το Xbox Series X/S.

Αναμένουμε περισσότερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved