Είσαι έτοιμος για remastered εκδόσεις στα Assassin’s Creed;

Ακούγεται προς το Black Flag θα είναι το πρώτο και το λες σπουδαίο νέο.

Οι παλιότεροι τίτλοι του Assassin's Creed πρόκειται να αποκτήσουν remastered εκδόσεις,  με καλύτερα γραφικά και άλλες βελτιώσεις για νεότερες κονσόλες και ισχυρότερους υπολογιστές. Ο Yves Guillemot, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον ιστότοπο της εταιρείας ότι τα remakes του Assassin's Creed είναι στα σκαριά όταν ρωτήθηκε τι θα ακολουθήσει για το franchise. Τα remakes θα επιτρέψουν στην εταιρεία να επανεξετάσει και να εκσυγχρονίσει τους παλιότερους κόσμους που έχει δημιουργήσει, εξήγησε, λέγοντας ότι «υπάρχουν κόσμοι σε μερικά από τα παλαιότερα παιχνίδια Assassin's Creed που είναι ακόμα απίστευτα πλούσιοι».

Στόχος της Ubisoft είναι τα παιχνίδια Assassin's Creed να βγαίνουν πιο τακτικά, «αλλά όχι να είναι η ίδια εμπειρία κάθε χρόνο». Το επερχόμενο Assassin's Creed Hexe που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των μαγισσών στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία «θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από το Assassin's Creed Shadows». Το Shadows διαδραματίζεται στην Ιαπωνία στο τέλος της εποχής Sengoku και περιλαμβάνει πραγματικά γεγονότα και ιστορικές προσωπικότητες από εκείνη την περίοδο, συμπεριλαμβανομένου του φεουδάρχη Oda Nobunaga. Το περιμένουμε στις 15 Νοεμβρίου.

 

 

Αν και ο Guillemot δεν είπε ποιους τίτλους ανακατασκευάζει η Ubisoft, το Kotaku ανέφερε ότι τα στούντιο εργάζονται για μια νέα έκδοση του αγαπημένου Black Flag. Το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας, που εστιάζει στους πειρατές του 18ου αιώνα, κυκλοφόρησε το 2013 και ήταν μια από τις πιο αγαπημένες συμμετοχές στο franchise. Η Ubisoft αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει μια νέα πλατφόρμα με την ονομασία "Animus hub" την οποία οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ξεκινήσουν και να παίξουν παιχνίδια από το franchise την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας του Shadows.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved