To Donkey Kong Country Returns έρχεται στο Nintendo Switch

Έτοιμος να βυθιστείς στη νοσταλγία;

Έχει περάσει περίπου μια δεκαετία από τότε που η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι στη σειρά Donkey Kong Country. Το Donkey Kong Country Returns, που κυκλοφόρησε αρχικά για το Wii το 2010, θα κυκλοφορήσει στο Switch στις 15 Ιανουαρίου 2025. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την εποχή του και η εταιρεία ελπίζει να βρει κοινό σε αυτή τη remastered έκδοση. Τουλάχιστον από το trailer είναι τόσο Kong, όσο πρέπει να είναι για να σε κρατήσει.

Αυτό το παιχνίδι ενώνει το Donkey Kong Country: Tropical Freeze ως την άλλη μοντέρνα ερμηνεία του franchise. Το Tropical Freeze κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το Wii U το 2014 — αλλά επειδή κανείς δεν είχε αυτήν την κακή κονσόλα, η άφιξή του στο Switch το 2018 σήμαινε ότι ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό έπρεπε να δώσει μια ευκαιρία στο παιχνίδι.

Αυτό δεν συμβαίνει ακριβώς με το Donkey Kong Country Returns, το οποίο τα πήγε πολυ καλά στις πωλήσεις για το αρχικό Wii. Ωστόσο, οι οπαδοί του Donkey Kong Country περιμένουν πώς και πώς για ένα νέο παιχνίδι, οπότε προς το παρόν θα πρέπει να βολευτούν με αυτό.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως φαίνεται αρκετά φρέσκο, οπότε υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved