Starfield: Shattered Space – Τι περιμένουμε από το πρώτο expansion

Είμαστε έτοιμοι για ακόμα περισσότερο sci-fi από την Bethesda;

Παρότι ακούστηκαν πολλά και διάφορα σχόλια για το Starfield, το γεγονός ότι έφτασε να έχει 14 εκατομμύρια παίκτες online, σημαίνει ότι κατά το μεγαλύτερο μέρος κατάφερε το σκοπό του και έδωσε στους παίκτες αυτό που περίμεναν. Με το Xbox Showcase να παρουσιάζει τα πρώτα additional contents -που είναι ήδη διαθέσιμα- αλλά και το trailer του DLC, Shattered Space, αναρωτιόμαστε τι περιμένουμε να δούμε.

Το πρώτο καλό νέο που γίνεται αντιληπτό από το trailer, είναι ότι το Shattered Space θα έχει να κάνει με το πλέον αινιγματικό House Va’ruun και φυσικά τον θεό που λατρεύουν, το Great Serpent. Υπενθυμίζουμε πως οι Va’ruun είναι ένα ακόμα faction που οι παίκτες συναντούν στο παιχνίδι και οι οποίοι είναι γνωστοί για το θεοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης. Είναι κατά βάση εχθρικοί στους υπόλοιπους και ο πλανήτης τους, Va’ruun’kai και η πρωτεύουσα του, Dazra, είναι άγνωστα σε τοποθεσία στον υπόλοιπο κόσμο. Το trailer που κυκλοφόρησε, είναι το παρακάτω.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι ο πρωταγωνιστής ή η πρωταγωνίστριά σου, θα γνωρίσει επιτέλους τον πλανήτη ή τουλάχιστον κάποιο outpost απ’ ότι βλέπουμε στο trailer και μαζί με αυτό τον σκοτεινό τους κόσμο. Οπωσδήποτε η ατμόσφαιρα βγάζει κάτι από Dead Space και το ότι οι φανατικοί Va’ruun συνηθίζουν να μην συμπαθούν ιδιαίτερα τους παρείσακτους, αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα κάνεις περίπατο στον πλανήτη τους. Ειδικότερα, οι Va’ruun έχουν αποδείξει πως έχουν εκμεταλλευτεί άριστα την τεχνολογία, τόσο με τα διαστημόπλοια που έχουν, όσο και με τα όπλα που μπορεί κανείς να έχει στην κατοχή του και τα οποία έχουν αποδειχτεί φονικά – όπως το Inflictor.

Διάβασε επίσης: Γιατί το Starfield είναι το παιχνίδι που θα έπαιζε ο Christopher Nolan

Σε κάθε περίπτωση, είναι η τέλεια ευκαιρία για να εξερευνήσει κανείς τους Va’ruun και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση στο οπλοστάσιο και στα διαστημόπλοια. Πέρα από αυτό, ελπίζουμε το expansion να απαντήσει σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα που έχουν μέχρι τώρα οι παίκτες. Υπάρχει πράγματι κάποιο Great Serpent ή είναι κάποιο Starborn διαστημόπλοιο που αποφάσισαν να το λατρέψουν ως θεό; Μήπως οι Va’ruun είναι απόγονοι των ίδιων των Starborn; Γιατί άφησαν τα Settled Systems και γιατί κρύβονται με τόση μυστικοπάθεια.

 

 

Όσο μεγάλο είναι το σύμπαν του Starfield, τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να γίνει ακόμα μεγαλύτερος ο μύθος του. Με ακόμα περισσότερες ιστορίες όπου η εξερεύνηση θα έχει πάντα τον πρώτο ρόλο.

Το Shattered Space έρχεται μέσα στο 2024.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved