Έχουμε επιτέλους trailer για το reboot του Perfect Dark

Είμαστε μακριά από τις εποχές το Ν64, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε τα καλύτερα.

Πέρασε πολύς καιρός από τότε που μάθαμε ότι το reboot του Perfect Dark ήταν στα σκαριά και επιτέλους υπάρχουν μερικά φρέσκα σημάδια ζωής. Ένα τρέιλερ εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, αν και δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας ή παράθυρο.

Το Xbox αναφέρει το reboot ως ένα "θρίλερ πρώτου προσώπου μυστικών πρακτόρων σε έναν κόσμο του  μέλλοντος" που περιλαμβάνει καθηλωτικά στοιχεία stealth-action. Με βάση αυτήν την πρώτη ματιά, οι συνεργάτες του προγράμματος The Initiative και μπορεί να έχουν κάνει μία σύντομη περιγραφή. Το κλιπ δείχνει την Joanna Dark να πέφτει σε μια εγγύς μελλοντική έκδοση του Καΐρου αναζητώντας έναν κακό που έχει στην κατοχή του μια ραδιενεργή συσκευή. Είναι σε θέση να συλλάβει τις φωνητικές εκτυπώσεις των καλλιτεχνών για να ανοίξει κλειδαριές θυρών που ενεργοποιούνται με φωνή και μπορεί να κλωτσήσει τοίχους για να σκαρφαλώσει στους σωλήνες αποχέτευσης και να κερδίσει επιπλέον απόσταση για άλματα. Μαζί με την ανατίναξη εχθρών με όπλα, η Joanna έχει και κάποιες δεξιότητες μάχης σώμα με σώμα.

Η ανάρτηση ιστολογίου σημειώνει επίσης ότι "στο ευρύτερο επίπεδο, το Perfect Dark θα είναι μια εμπειρία για έναν παίκτη". Αυτό θα μπορούσε να είναι μια υπόδειξη ότι θα υπάρχουν και λειτουργίες για πολλούς παίκτες. Έχω σταυρώσει τα δάχτυλά μου για αυτό, καθώς το αρχικό Perfect Dark ήταν καλύτερο shooter για πολλούς παίκτες από το Goldeneye 007.

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved