Around the table: Αυτό είναι το νέο μεγάλο γαστρονομικό γεγονός και θέλεις να το ζήσεις!

32 SHARES

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την ανεκτίμητη απόλαυση που σου προσφέρει ένα ολοκληρωμένο, καλομαγειρεμένο μενού και ειδικότερα όταν αυτό αποτελεί μέρος ενός «πλούσιου» τραπεζιού, γύρω από το οποίο κάθονται οι άνθρωποι που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν είσαι με τους κολλητούς, την οικογένεια, τη σύντροφο ή τους συναδέλφους σου, αφού κάθε τραπέζι είναι για εσένα μία ανεξερεύνητη foodie εμπειρία, την οποία ανυπομονείς να βιώσεις, για να διευρύνεις τους γαστρονομικούς σου ορίζοντες και να καλλιεργήσεις το γούστο σου για το καλό φαγητό.

Και φυσικά, ένας γνήσιος καλοφαγάς όπως εσύ, δεν θα μπορούσε να μείνει ανενημέρωτος γύρω από τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο της μαγειρικής, οι οποίες φέρνουν τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο, τις κουζίνες και τα πιάτα μας, θέλοντας να εξαλείψουν το παγκόσμιο φαινόμενο του food waste που ευθύνεται για την επιβάρυνση του πλανήτη και την άσκοπη σπατάλη πολύτιμων πρώτων υλών. Ωστόσο, αν θέλεις να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερα γύρω από το κίνημα του Zero Food Waste, το οποίο μας συστήνει μία σύγχρονη μαγειρική με μία πιο περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση, τότε το μόνο που χρειάζεσαι, είναι μία κάρτα Mastercard®.

Διότι αν είσαι κάτοχος μίας Mastercard®, μπορείς να λάβεις μέρος στο πιο απολαυστικό, γαστρονομικό γεγονός, δηλαδή το «Around the table», το οποίο περιλαμβάνει signature zero food waste menu, masterclasses με διακεκριμένους chef και mixologists, λαχταριστές περιηγήσεις σε foodie γειτονιές της πρωτεύουσας και όχι μόνο, στιγμές απόλαυσης που σου προσφέρουν κάτι που φτιάχτηκε μόνο για σένα!

Κάνε κράτηση στο «Around the table» για μία zero waste, γαστρονομική περιπλάνηση

Τι είναι αυτό που κάνει ένα γεύμα πραγματικά ξεχωριστό και ανεπανάληπτο; Σίγουρα, η «ιεροτελεστία» που φέρνει κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή around the table, οι εκλεκτές πρώτες ύλες που περιλαμβάνει κάθε πιάτο και το στήσιμό του, καθώς και η βαθύτερη φιλοσοφία ή η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό. Και αν υπάρχει μία φιλοσοφία που αξίζει να γνωρίσεις, ώστε να τη μετατρέψεις σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σου, αυτή ονομάζεται Zero Food Waste, ενώ μπορείς να τη… γευτείς μέσα από αποκλειστικά διαμορφωμένα zero food waste μενού, εμπνευσμένα από τη βιώσιμη γαστρονομία.

Πιο αναλυτικά, εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επισκεφθείς την ιστοσελίδα «Around the table», να επιλέξεις το foodie στέκι που σε εμπνέει περισσότερο και ανταποκρίνεται στο budget σου, ώστε να πραγματοποιήσεις μία κράτηση για εσένα και την παρέα σου. Στη λίστα με τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πιο απολαυστικό γεγονός της χρονιάς θα βρεις μεταξύ πολλών άλλων, το Βαρούλκο Seaside στον Πειραιά, το Δέκα Τραπέζια και το Surfer Maya στη Θεσσαλονίκη, το Line Athens και το Art Lounge στην Αθήνα, καθώς και πολλά ακόμη δημοφιλή foodie spots, τα οποία πρέπει να γνωρίζει κάθε έμπειρος λάτρης του καλού φαγητού. Με λίγα λόγια, το Around the Table σου προσφέρει μία πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία, με όλα τα χαρακτηριστικά για να σου μείνει αξέχαστη!


Ανακαλύπτοντας τη sustainable όψη της γαστρονομίας μέσα από physical και digital εμπειρίες

Όπως γνωρίζεις, η τέχνη της γαστρονομίας δεν περιορίζεται μόνο στο φαγητό, αλλά περιλαμβάνει και τις διαδικασίες που έχουν προηγηθεί μέχρι αυτό να φτάσει στο πιάτο σου, τα εκλεκτά κρασιά που σου ανοίγουν την όρεξη ή συμπληρώνουν με ανθικές, φρουτώδεις «νότες» τα μενού, τα ευρηματικά επιδόρπια, για τα οποία έχεις πάντα λίγο χώρο στο στομάχι, διότι σου προσφέρουν ένα γλυκό «κλείσιμο» έπειτα από κάθε χορταστικό δείπνο. Παρόλα αυτά, αν θες να γνωρίσεις μία πιο sunstainable όψη αυτής της τέχνης, να ξέρεις πως οι physical και digital foodie εμπειρίες του «Around the table», είναι τα κίνητρα που ζητούσες για να ξεκινήσεις μία γαστρονομική εξερεύνηση με όχημα τη βιωσιμότητα.

Για παράδειγμα, δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα την επίσκεψη στο Line Athens, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τα Why-Ins, δηλαδή τα κρασιά από φρούτα που ζυμώνονται εκεί, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο, καθώς, για παράδειγμα, μετά τη δημιουργία του κρασιού από σύκο, αλλά και chutney σύκου, που φτιάχτηκε με ό,τι περίσσεψε, εφαρμόζοντας στην πράξη τη φιλοσοφία του zero food waste. Βέβαια, εξίσου συναρπαστική θα είναι και η επίσκεψη σε φάρμα, η οποία παράγει αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα, προϊόντα που θα μαζέψεις και θα δοκιμάσεις, γνωρίζοντας στην πράξη το «Farm to Table», καθώς και καταξιωμένους chefs in residence! Σε κάθε περίπτωση, μην χάσεις το masterclass του Στέλιου Παρλιάρου, ο οποίος θα σου μάθει πώς να δημιουργείς λαχταριστά, zero waste επιδόρπια, ανακυκλώνοντας υλικά και γλυκά, καθώς και το video masterclass της Barflies, το οποίο εξηγεί βήμα-βήμα πώς θα ετοιμάσεις πρωτότυπα, homemade cocktails με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως το «Around the table» θα διαρκέσει έως και τον Δεκέμβριο, ενώ μπορείς να συμμετέχεις στις εμπειρίες που σου προσφέρει, αρκεί να είσαι κάτοχος μίας κάρτας Mastercard® και να επισκεφθείς σύντομα τη σχετική ιστοσελίδα. Είναι η μοναδική προϋπόθεση για να εξασφαλίσεις μία θέση στο πιο απολαυστικό, γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, το οποίο θα σε βοηθήσει να εντρυφήσεις στα μυστικά του zero food waste και να μάθεις περισσότερα για τη μεγάλη σου αγάπη, δηλαδή το καλό φαγητό, από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της γαστρονομικής σκηνής. Ναι! Αυτό το foodie γεγονός δεν θέλεις να το χάσεις με τίποτα!

32 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved