Όχι παραδέξου, υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό από ένα πρωινό ζουμερό τοστ με λιωμένο τυρί μαζί με τον καφέ σου;
Είναι λίγα τα πράγματα που είναι πιο απολαυστικά από ένα σωστά και τίμια φτιαγμένο τοστ. Αλλά για να είναι καλό ένα τοστ πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου. Αυτό είναι νόμος.
Κάνουμε μία βόλτα προς Γαλλία μεριά και βλέπουμε τις βιτρίνες γεμάτα με εκείνα τα θελκτικά Croque-Monsieur και μας τρέχουνε τα σάλια.
Μετά περνάμε Ατλαντικό και πάμε από την άλλη μεριά προς Αμερική και βρίσκουμε πως εκεί το έχουν εξελίξει το πράγμα και το έχουν κάνει XL Croque-Monsieur.
Όταν μιλάς για φαγητό γίνεσαι αυτόματα πιο σέξυ.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με την εξέλιξη του τοστ. Το τοστ στα καλύτερα του.
Είναι όμως πολύ εύκολο να το κάνεις μόνος σου στο σπίτι τώρα που στην καραντίνα το φαγητό δίνει και παίρνει, δοκίμασε το, δεν θα το μετανιώσεις.
Ο Dominique Ansel, ο σεφ που ανακάλυψε πρώτος το cronut, ένα πράγμα μεταξύ ντόνατ και κρουασάν, τώρα επανέρχεται δριμύτερος και μας τρελαίνει με την συνταγή του XL Croque-Monsieur.
Δες το παρακάτω άλμπουμ για να εντρυφήσεις στην απόλυτη επιστήμη του XL Croque-Monsieur: