associated press Ο George Clooney αντιγράφει το στιλ του Brad Pitt κι αυτό είναι καλό για όλους μας

Μία cool στροφή στο πιο ανάλαφρο στιλ, την οποία μπορούμε να υιοθετήσουμε κι εμείς.

Είναι το απόλυτο bromance του Hollywood. Ποιος άνδρας δε θα ήθελε να μπει στο παρεάκι των Brad Pitt - George Clooney και να πιει ένα single malt ουίσκι ακούγοντας τις ιστορίες τους; Το ανυπόφορα κλισέ “ένα βράδυ από το δικό τους, ολόκληρη η ζωή μας” παίρνει σάρκα και οστά στα πρόσωπα των δύο megastar της μεγάλης οθόνης. Κάθε τους εμφάνιση, δήλωση, απόφαση ζωής, αποτελεί είδηση. Όλοι θέλουν λίγη από την αστερόσκονή τους και να ζήσουν το όνειρο. 

Οπότε το ν’ αντιγράφεις το στιλ τους, κατά μία έννοια, σου προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι αισθάνεσαι για λίγο σαν εκείνους. Είναι cool, είναι ταλαντούχοι, είναι γοητευτικοί, είναι πλούσιοι, είναι τα πάντα όλα. Ωστόσο, αν υπάρχει μία άτυπη διαμάχη για το ποιος βρίσκεται στην pole position, τότε η ζυγαριά γέρνει προς τον Brad Pitt. Αυτό το γνωρίζει και ο George Clooney κι αυτός είναι ο λόγος που παίρνει μαθήματα από το στιλ του.

BradPitt GeorgeClooney4

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία στροφή από τον Clooney και ξεφεύγει από το σοβαρό στιλ, πηγαίνοντας σε κάτι πιο ανάλαφρο. Ενώ τον είχαμε συνηθίσει σε πιο κλασικές εμφανίσεις με μαύρα κοστούμια, γραβάτες, παπιγιόν ή σμόκιν, πλέον έχει ανανεωθεί. Κάτι που έγινε εμφανές στην πρεμιέρα του “Wolfs” στο Λος Άντζελες. 

BradPitt GeorgeClooney2

Ο Brad Pitt επέλεξε ένα φαρδύ κοστούμι σε κρεμ απόχρωση, ένα λευκό πουκάμισο με τα κουμπιά ανοιχτά και ένα φαρδύ ανοιχτό σακάκι μ’ ένα κουμπί. Ολοκλήρωσε το στιλ του με φαρδύ παντελόνι με πιέτες και κρεμ loafers. Δίπλα του, ο George Clooney, επέλεξε κάτι χαλαρό αλλά σε μαύρο χρώμα. Ένα λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα και το σακάκι ανοιχτό. Η διαφορά ήταν στο παντελόνι καθώς ήταν στενή γραμμή και για παπούτσια επέλεξε δετά Oxfords. Εντάξει αργά και σταδιακά γίνονται οι αλλαγές και ο Clooney βρίσκεται σε καλό δρόμο.

BradPitt GeorgeClooney3

Αυτή η αλλαγή δεν αφορά μόνο το επιτυχημένο δίδυμο. Είναι μία τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο κόκκινο χαλί. Το σμόκιν εμφανίζεται όλο και λιγότερο και έχει αντικατασταθεί από τις πιο χαλαρές προσεγγίσεις στους ενδυματολογικούς κώδικες. Ο Brad Pitt έκανε την αρχή και ο George Clooney ακολουθεί. 

Είμαστε στο μεταίχμιο μιας θαυμαστής ανανέωσης της ανδρικής μόδας; Από εμάς είναι, ναι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved