associated press Ο Jeremy Allen White “σέρβιρε” το πιο κομψό στιλ στα Emmys

Τον έχουμε συνηθίσει γυμνό με εσώρουχα αλλά και μέσα στο Calvin Klein σμόκιν κατάφερε να γοητεύσει.

Jeremy Allen White πρέπει να μας δώσεις το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής σου. Ή, επειδή ψιλοτεμπελιάζουμε, έστω δάνεισέ μας το κορμί σου για το καλοκαίρι του 2025. Έναν Αύγουστο θα το κρατήσουμε και θα στο επιστρέψουμε πίσω. Τώρα σε τι κατάσταση θα το βρεις είναι μία άλλη κουβέντα, που καλό είναι να μην την ξεκινήσουμε ποτέ.

Ο Jeremy Allen White έχει ένα από τα πιο σμιλεμένα σώματα και οι αρχαίοι Έλληνες θα τον είχαν ως παράδειγμα για το επόμενο γλυπτό τους. Δεν επιλέχθηκε τυχαία ως το κεντρικό πρόσωπο της Calvin Klein για την καμπάνια εσωρούχων της. Τώρα για ποιο λόγο ο μέσος άνδρας κοιτάζεται στον καθρέφτη και ταυτίζεται με τον Αμερικανό ηθοποιό ενώ φοράει ένα βρακί Calvin Klein θα πρέπει να το κρίνει η ψυχολογία και το marketing. Αλλά μεταξύ μας είναι άνετα και τα έχω σε πρώτη επιλογή. Και τέλος πάντων, ό,τι έχει κανείς. 

 

JeremyAllenWhite1

 

Ωστόσο αυτό το ηλεκτρονικό μελάνι πέφτει πάνω στο Word για να μιλήσουμε για τις στιγμές που ο 33χρονος ηθοποιός αποφασίζει να ντυθεί. Με αφορμή τη βραδιά των βραβείων Emmy, ο πρωταγωνιστής του The Bear είχε την τιμητική του. Κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Κωμικού Ηθοποιού και κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα.

 

 JeremyAllenWhite2

 

Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μέσα σ’ ένα Calvin Klein σμόκιν αποδεικνύοντας πως όταν αποφασίσει να πετάξει την ποδιά και να ντυθεί κομψά, το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Ένα λαμπερό μεταξωτό σμόκιν, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μαύρο μεταξωτό παπιγιόν. Τα μαύρα παπούτσια ολοκλήρωσαν το στιλ ενώ τα μαλλιά του χτενισμένα προς τα πίσω ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. 

 

JeremyAllenWhite3

 

Ο Jeremy Allen White έκανε την εμφάνιση της βραδιάς. Μία απόδειξη πως δεν χρειάζονται υπερβολές. Μία κομψή, κλασική εμφάνιση αρκεί για να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να κάνεις το γυναικείο κοινό ν’ αναφωνήσει “Yes, Chef!”

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved