associated press Ο DiCaprio των 90's αναβίωσε στο look του Louis Partridge

Η εμφάνιση του Βρετανού ηθοποιού στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας επανέφερε αναμνήσεις από την πιο cool εποχή.

Και ξαφνικά ο Louis Partridge στο κάδρο. Ο Βρετανός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο ψυχολογικό θρίλερ "Disclaimer" (σενάριο και σκηνοθεσία Αλφόνσο Κουαρόν) κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας. Πώς κατάφερε να μπει στο επίκεντρο των ΜΜΕ; Μα φυσικά με την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε red carpet μαζί με τη σύντροφό του, Olivia Rodrigo. Το ζευγάρι που αποτελεί το αντίστοιχο Bella and Edward -από το Twilight- της Gen Z είναι το νέο talk of the town. 

Δύο φρέσκα, ταλαντούχα παιδιά που η ζωή τους έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο ο Louis Partridge δε μαγνήτισε τα βλέμματα μόνο επειδή στο πλευρό του βρέθηκε η όμορφη καλλιτέχνιδα. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο της μόδας ν’ ασχοληθεί μαζί του, λόγω της ρετρό εμφάνισής του.

 

Louis Partridge1

 

Ο στυλίστας του, Chris Brown, επέλεξε για τον 21χρονο ταλαντούχο ηθοποιό ένα κοστούμι με πολιτιστική αναφορά στη δεκαετία του ‘90. Πρόκειται για ένα στιλ που παραπέμπει στις χαλαρές και σέξι εμφανίσεις των Brad Pitt και Leonardo DiCaprio. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα Prada κοστούμι και παρότι φαινομενικά δε δείχνει τόσο ενδιαφέρον, υπάρχουν μικρές σημαντικές λεπτομέρειες που οφείλουμε να επισημάνουμε: Το poplin πουκάμισο που κρυφοκοιτάζει από το κάτω μέρος του σακακιού και τον τεράστιο γιακά που φοριέται πάνω από το πέτο.

 

Louis Partridge2

 

Μία αναφορά στα 90s και το ακριβώς ίδιο στιλ που είχαν οι καρδιοκατακτητές της ανέμελης αυτής εποχής. Όσον αφορά το grooming, ο Partridge αποφάσισε να λάμψει λίγο περισσότερο τα μαλλιά του και να αφήσει τις φαβορίτες του να κατεβαίνουν λίγο παρακάτω απ’ όσο προστάζει η εποχή. 

 

DiCaprio

 

Μπορεί να μπει στα παπούτσια των DiCaprio - Pitt; Δύσκολη πίστα. Ωστόσο ας αφήσουμε την ιστορία να γράψει το δικό της έργο.

 

Pitt



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved