associated press Ο Brad Pitt πήγε το total black look στο επόμενο επίπεδο

Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ‘70, πάθαμε “τσότσο” με το παντελόνι.

Το Φεστιβάλ Βενετίας έχει βγάλει ήδη νικητή. Τουλάχιστον όσον αφορά τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Οι Brad Pitt - George Clooney χρειάστηκαν ένα σκάφος και το coolness τους ώστε να κάνουν το διαδίκτυο να ασχοληθεί με την παρτάρα τους. Είμαστε ό,τι καταναλώνουμε και τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση, μάθαμε να καταναλώνουμε σωστό περιεχόμενο. Αφού, λοιπόν, αποθεώσαμε το bromance τους, το οποίο μάταια προσπαθούμε ν’ αντιγράψουμε, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τον πραγματικό Βασιλιά του red carpet. 

 

bradpitt1

 

Και το στέμμα τοποθετείται στο κεφάλι του Brad Pitt. Αφενός διότι εμφανίστηκε στο πλευρό του η 34χρονη σύντροφός του Ines de Ramon, αφετέρου γιατί το total black look που επέλεξε αποτελεί μάθημα ζωής για όλους μας. Αποτελεί την επιτομή του elegant στιλ, σε μία επιλογή που μπορείς να υιοθετήσεις χωρίς φόβο. 

 

bradpitt2

 

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα ένα custom Louis Vuitton look με ένα μαύρο, δίπτυχο σμόκιν σακάκι και flared παντελόνι, σ’ ένα look εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70. Ένα μαύρο T-shirt και παπούτσια ήρθαν να ολοκληρώσουν το total black look του 60χρονου star του Hollywood. 

 

 

Ο Brad Pitt πήγε το total black look στο επόμενο level και σε καλεί να τον ακολουθήσεις. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved