Assosiated Press Ένας άντρας πρέπει να ξέρει τι παντελόνι του ταιριάζει

Γιατί είναι τόσο δύσκολο ένας άντρας να επιλέξει ένα κομψό παντελόνι; Υπάρχει πάντως ειδικό manual για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Μπορεί η μπλούζα να είναι το main item στο ανδρικό shopping, το παντελόνι όμως είναι η βάση του. Και όταν έχει να κάνει με τα θεμέλια της εξωτερικής μας εμφάνισης δεν πρέπει να αφήνουμε τίποτα και ποτέ στην τύχη του.

Τα Capital-T παντελόνια δεν είναι μόνο για γάμους και πρώτα ραντεβού

 

Στα χαρτιά μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο καθώς πέρα από το ύφασμα, το χρώμα και το μέγεθος δεν απαιτεί άλλο ψάξιμο. Και όμως ακόμα και αυτή η τριπλέτα δεν είναι δεδομένο ότι μπορεί να πετύχει. 

 

 

Αλλά γιατί είναι τόσο σημαντικό το παντελόνι για έναν άντρα;

Σε μια άλλη εποχή μπορεί να μην θέλαμε να ακούσουμε καν τη λέξη «εφαρμοστό» καθώς αφήναμε το πίσω μέρος του παντελονιού να κρέμεται σαν τίμιοι yo skaters που υπήρξαμε, πλέον όμως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει καν στον ορίζοντα, εκτός από εκείνους που κάνουν όντως skate ακόμα.

Πώς το ψηλόμεσο παντελόνι θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στυλ;

Το παντελόνι όμως είναι το πιο σημαντικό item για έναν άντρα γιατί είναι και το πιο δύσκολο από όλα για να το επιλέξεις. Μπορεί τα T-Shirt, τα πουκάμισα ή τα hoodies να δέχονται τις περισσότερες πρώτες ματιές, αν όμως το παντελόνι δεν περνάει τη βάση, τότε καλύτερα να κυκλοφορείς με το εσώρουχο (που λέει ο λόγος). Μοιάζει αναλώσιμο μεν, αλλά έχεις τις μεγαλύτερες απαιτήσεις από όλα σου τα ρούχα σε καθημερινή βάση. 

 

 

Ας είμαστε ειλικρινείς, το παντελόνι σου θα τονίζει πάντα τα δυνατά σου σημεία (μέση, πόδια και κοιλιά), θα τα προδίδει αν δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση ή έστω θα μπορεί να τα κρύβει.

Εφόσον θες τα παντελόνια σου να αναδεικνύουν τον σωματότυπό σου ή να τον «προστατεύουν», καλό είναι να ξέρεις τι ζητάς. Όσο όμορφο, κομψό και καλοφτιαγμένο και αν είναι ένα παντελόνι, αν δεν εφαρμόζει καλά πάνω μας, τότε δεν θα δείχνει καθόλου ωραίο.

Ποια είναι τα essential jean παντελόνια που πρέπει να έχει ένας άνδρας

Και το παρακάτω άλμπουμ αποτελεί ένα καλό manual προκειμένου να γίνει πιο εύκολη τη ζωή σου στα μαγαζιά:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved