Ο καρπός του Jay-Z κοστίζει όσο μια Bugatti

Το νέο ρολόι του διάσημου ράπερ φέρνει κάτι σε κινητήρα αυτοκινήτου. Και όχι οποιουδήποτε αυτοκινήτου. 

Γνωρίζοντας και μόνο ότι φοράς στον καρπό σου ένα αξεσουάρ που κοστίζει πάνω από 300 χιλιάρικα, ποια θα ήταν η αντίδρασή σου; Αν ρωτάς εμάς, θα σου λέγαμε πως αποκλείεται ένα αξεσουάρ, καλή ώρα ένα ρολόι, να κοστίζει τόσα πολλά, από τη στιγμή όμως που είδαμε τον Jay-Z να έχει ένα τέτοιο στο χέρι του καταλάβαμε πως ίσως τελικά να κάναμε λάθος.

Ο Jay Z δεν βλέπει την ώρα για ρίμες μ’ αυτό το Rolex

 Άλλωστε, ο θρύλος της hip-hop μουσικής είναι γνωστός για την τρέλα του με τα πολυτελή ρολόγια, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση αν το ρολόι που κοσμεί τον καρπό του κοστίζει παραπάνω από ένα σπίτι. Μάλιστα, έγραψε ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που απέκτησε το συγκεκριμένο μοντέλο.

 

 

 

Και πόσα «έσκασε» για να το αποκτήσει; 340.000 δολάρια.

Πρόκειται για το εντυπωσιακό Jacob & Co. Bugatti Tourbillon, ένα αξεσουάρ που μόνο ρολόι δεν θυμίζει. Είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Bugatti και της Jacob & Co., συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την μηχανική απόδοση, ενώ το ιδιαίτερο design παραπέμπει στα εμβληματικά σχεδιαστικά στοιχεία και την πρωτοποριακή τεχνολογία της Bugatti.

H Bugatti Mistral είναι το κύκνειο άσμα του επικότερου κινητήρα που φτιάχτηκε ποτέ

 

Περίπου 20 χρόνια πριν ο Jay-Z ήταν ο πρώτος που φόρεσε το ρολόι της εταιρίας με ένδειξη πέντε ζωνών ώρας, και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι μελλοντικές δημιουργίες της Jacob & Co. θα κοσμούν τον καρπό του.

H Bugatti σχεδιάζει έναν ουρανοξύστη για λίγους κι εκλεκτούς



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved