Πέντε κανόνες ντυσίματος για το τέλος του καλοκαιριού

Mερικά εύκολα tips για να είσαι εντάξει τέλη Αυγούστου. 

Αγαπάμε το καλοκαιράκι, δεν έχει σαν αυτό. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και μπορεί να μεν η σεζόν να διαρκέσει επίσημα έως τις 22 Σεπτεμβρίου όμως όσο και να μιλάμε για κλιματική αλλαγή, πόσες αλλαγές μπορούν να γίνουν; Σίγουρα στο τέλος του καλοκαιριού αλλάζει η θερμοκρασία και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να σκεφτείς τα ρούχα που θα επιλέξεις.  Σου προτείνουμε μερικούς εύκολους στιλιστικούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσεις στο τέλος του καλοκαίριου. 
 

1. Να είσαι ευέλικτος με τα υφάσματα

Με τον απρόβλεπτο καιρό και με την σταδιακή αλλαγή της θερμοκρασίας άφησε τα λινά και σταδιακά άρχισε να έχεις πάνω σου λίγο παραπάνω ύφασμα. Τα τέρμα καλοκαιρινά ήρθε η ώρα να τα αφήσεις στο ντουλάπι σου.
 

2. Μην κοιμάσαι με φούτερ και σορτς

Υπάρχουν ελάχιστες συναρπαστικές χαρές όπως το να φοράς το αγαπημένο σου vintage φούτερ με ένα σορτς, και λίγοι συνδυασμοί που να φαίνονται εξίσου καλοί. Μην αισθάνεσαι δεσμευμένος στους αυθαίρετους κανόνες του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα σιγά-σιγά να αλλάξεις κεφάλαιο. 
 
 
 
 

3. Βρες τα παπούτσια σου

Τα παπούτσια είναι η πρώτη αλλαγή της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας σου. Και κάπως έτσι τα αθλητικά παπούτσια είναι κάτι που θα πρέπει να είναι στις πρώτες επιλογές σου. Είναι ιδανικά για την αλλαγή του καιρού, συνεπώς μπορείς να τα επιλέξεις για αυτή τη σεζόν. Είναι ιδανικά για αυτή την εποχή.
 

4. Μπλουζάκια 

Πώς θα φοράς κάτι ελαφρύ, δροσερό χωρίς να είναι πολύ καλοκαιρινό; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις προτού να αρχίσεις πραγματικά να βάζεις  τα μπλουζάκια σου. Δοκίμασε το νέες μπλούζες σου, έχοντας γνώμονα ότι αλλάζει η σεζόν.
 

5. Ξεκίνα να βλέπεις για ένα τζάκετ

Σταδιακά θα το χρειαστείς, ήδη κάποιες βραδιές ο καιρός είναι πιο κρύος. Το καλοκαίρι είναι αντικειμενικά η καλύτερη εποχή για να αγοράσεις ένα ωραίο τζάκετ. Μπορεί να είναι κάποια ειδικά για την εποχή του φθινοπώρου, που μπορείς να το φορέσεις και αρχές της άνοιξης. Συνδύασε το με ελαφρύ εσωτερικό και θα 'σαι έτοιμος. 
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved